Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Mergem sa cistigam in Giulesti"

Presedintele clubului CFR Cluj, Iuliu Muresan, a declarat, marti, ca jucatorii antrenati de Ioan Andone nu se multumesc cu un egal in meciul cu echipa Rapid, de simbata, din deplasare, in etapa a III-a a Ligii I, cu toate ca formatia giulesteana a aratat o forma foarte buna in debutul campionatului.
"Mergem cu incredere la Bucuresti. Intilnim o echipa puternica, o echipa care desi este nou formata dupa schimbarile din aceasta vara din conducere, actionariat, antrenori si jucatori, s-a adunat si a obtinut doua victorii. Peseiro este un antrenor bun si a stiut sa faca o echipa din jucatorii pe care i-a adus. Au inceput foarte bine campionatul si joaca bine si consistent. Asta pe noi ne mobilizeaza. Nu ne este frica de Rapid. Noi avem valoare, sintem cei mai buni, sintem campioni si vom fi campioni si dupa aceasta editie. Sa nu creada cineva ca vom merge sa nu pierdem acolo. Vom merge sa cistigam in Giulesti. Egalul nu ne multumeste. Dorim sa raminem pe primul loc si dupa etapa a III-a si pentru asta ne trebuie victorie. Va fi un altfel de meci, iar echipa se va mobiliza mai bine", a spus Muresan, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Presedintele clujenilor considera meciul Rapid - CFR o "finala care se joaca prea devreme". "Meciul cu Rapid este un meci important, dar nu este vital. Cu ghilimele de rigoare, ar putea fi o finala, dar care se joaca mult prea devreme. Sper sa venim cu toate trei punctele de acolo si sa ne mentinem pe srimul loc. Am incredere foarte mare in Andone, in echipa, in baieti, ca vor face tot ceea ce trebuie sa cistige partida si sint convins ca ne vom bucura dupa partida de victorie dupa un meci frumos, ca sa fie si placerea spectatorilor si a telespectatorilor", a afirmat Iuliu Muresan.
Oficialul clubului CFR considera ca autogolurile jucatorilor de la Gloria Buzau au fost provocate de fotbalistii clujeni in etapa precedenta. "A fost un meci nebun care ti-e dat rar sa-l intilnesti in care am cistigat cu doua autogoluri. Si acestea fac parte din fotbal. Sa nu spuna cineva ca am apasat eu pe butoane ca sa fie doua autogoluri ca nu e adevarat. Acele doua autogoluri au fost fortate de jocul echipei noastre. Baietii au centrat cu maiestrie, viclean si, de multe ori, mingea intra si in poarta cind o dai acolo unde trebuie. E o victorie interesanta care ne mentine pe primul loc. Sintem trei echipe cu numar maxim de puncte, noi, Rapidul si Vasluiul, despartite de golaveraj, de un autogol", a mentionat Muresan.
CFR Cluj intilneste, simbata, de la ora 21.45, in etapa a III-a a Ligii I, in deplasare, formatia Rapid Bucuresti.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii