Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Meciuri spectaculoase la "supercupa" echipelor de liceu

La mijlocul acestei saptamini, primele doua echipe clasate la etapele judetene ale Olimpiadei Sportului Scolar la volei si handbal s-au reintilnit pentru citeva ore in sala Polivalenta in cadrul unei noi competitii "supercupa" echipelor de liceu.
La volei fete a cistigat echipa CN "Gh. Munteanu Murgoci" pregatita de profesoara Adina Albusoiu, iar la baieti cea a Gr. Sc. "Panait Istrati" antrenata de fostul voleibalist Cornel Munteanu.
Beneficiind de serviciile unuia dintre antrenorii cu experienta in domeniu, Constantin Condrea, echipa de fete a liceului "D. P. Perpessicius" a cistigat cu 13-11 confruntarea cu echipa similara a Gr. Sc. "Constantin Brincoveanu". Invins in competitia fetelor, Gr. Sc. "Constantin Brincoveanu" si-a luat revansa in disputa masculina cistigind cu 14-13 meciul cu formatia Liceului "Nicolae Iorga".
Echipele participante au primit din partea DSJ diplome si premii constind in materiale sportive.
"Prin aceasta competitie Directia pentru Sport a Judetului a cautat sa-i stimuleze pe elevii care s-au implicat activ in obtinerea
performantelor sportive. Si de data aceasta am asistat la meciuri spectaculoase, disputate in spiritul fair-play-ului. Concursul a fost o reusita si vom incerca sa organizam o astfel de competitie si la nivelul echipelor de gimnaziu" a declarat, la festivitatea de premiere, Paunita Iuga, referent de specialitate in cadrul DSJ.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii