Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marinela Patru a parasit cantonamentul de la Saint Beach

Perioada de cantonament din Bulgaria a echipei HC Dunarea se va incheia duminica, zi in care handbalistele vor reveni la Braila si deocamdata, cu o singura exceptie, cea a Marinelei Patru, toate jucatoarele sint in grafic cu pregatirea.
Inca de la sosirea in Saint Beach profesoara Alexandrina Soare a programat cite doua antrenamente pe zi, iar elevele au strins din dinti si au facut eforturi pentru a trece cu bine peste acest stagiu de pregatire.
"Avem conditii foarte bune, din toate punctele de vedere, iar jucatoarele cauta sa se implice cit mai mult in procesul de pregatire. Firesc, handbalistele noi au febra musculara si usoare contracturi, dar nimic serios, dar celelalte nu au nici un fel de probleme. Este o perioada foarte importanta pentru lotul nostru, una de acumulari fizice, iar efectele pozitive se vor vedea in campionat", a declarat Alexandrina Soare.
Singura jucatoare care a avut un program diferit de al lotului a fost Marinela Patru. Ea a acuzat dureri la genunchi inca de la plecarea in Bulgaria si cum acestea au continuat antrenoarera a hotarit sa o trimita la medic. Patru a parasit marti Bulgaria, iar ieri s-a prezentat la un spital din Galati pentru a efectua un test de rezonanta magnetica pentru ca apoi sa poata face un tratament adecvat.
"Patru a suferit o operatie de menisc in urma cu 14 ani si se pare ca de atunci a ramas cu ceva sechele. Ea a mai avut unele probleme de acest gen si in retur nu am vrut sa riscam. Este o jucatoare de care avem mare nevoie in sezonul urmator si de aceea vom face toate eforturile pentru ca la inceputul campionatului sa fie in plenitudinea fortelor", a mai adaugat Alexandrina Soare.
Categorie articol: 

Comentarii