Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Marian Căpățînă sare în «barca» Pro România

* consilierul județean, până nu demult independent, Marian Căpățînă a anunțat, astăzi, la finalul ședinței ordinare a CJ Brăila, că a decis să se înscrie în Pro România, partid pe care îl va reprezenta de acum înainte * Căpățînă a recunoscut că nu este doar o coincidență faptul că a decis să intre în partidul lui Victor Ponta la o zi după ce și deputatul Mihai Tudose a făcut acest pas

 

 

Marian Căpățînă a decis să renunțe la statutul de consilier județean independent și să reprezinte Pro România, partidul lui Victor Ponta, în CJ Brăila. Acesta a făcut anunțul, astăzi, la finalul ședinței ordinare a Consiliului, transmițându-le colegilor că începând cu următoarea întâlnire îl pot considera oficial reprezentant al Pro România.

“În primul rând, fac poltică de 7 ani. Am fost până acum consilier județean independent. Am constatat că în realizarea proiectelor pe care mi le-am propus poziția de consilier județean independent întotdeauna mi-a creat dificultăți în a ajunge cu proiectul la destinație. În atare condiții, chiar dacă eu în decursul timpului tot ce am promis am realizat, am considerat că este normal și firesc să intru într-o structură de partid și împreună cu o echipă să lucrăm ceva mai intens la politica de dezvoltare a județului”, le-a declarat Căpățînă redactorilor “Obiectiv - Vocea Brăilei”, după ședința ordinară a CJ Brăila.

Întrebat dacă are legătură intrarea sa în Pro România cu pasul făcut marți de fostul premier, deputatul Mihai Tudose, Căpățînă a recunoscut că mișcarea sa nu este o simplă coincidență.

“Într-adevăr, nu este nicio coincidență. Dar consider că un partid, așa cum se dorește a fi Pro România, partid de stânga, mie mi se potrivește cel mai bine. Eu oricum am în vedere centru-stânga, deci cred că aici mă regăsesc cel mai bine”, a adăugat Căpățînă.

Reamintim că Marian Căpățînă se află la al doilea mandat în CJ Brăila după ce a candidat de două ori la rând la alegerile locale pentru un fotoliu de consilier județean independent. Chiar și așa, în mandatul actual acesta a semnat un protocol de colaborare cu PSD, precizând că din punctul său de vedere acesta a fost singurul mod prin care își putea duce la îndeplinire proiectele propuse în campania electorală.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii