Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Mădălin Pascu aduce 3 puncte naţionalei U18 a României în partida cu Turcia

* brăileanul a şutat puternic din lovitură liberă, iar un fundaş turc a deviat mingea în propria poartă * tricolorii au câştigat cu 1-0, iar România s-a clasat pe locul al doilea la turneul amical din Portugalia

 

 

Naţionala de fotbal juniori U18 a României a câştigat ultimul meci pe care l-a disputat la turneul amical din Portugalia, 1-0, cu naţionala Turciei şi s-a clasat pe locul al doilea, după selecţionata ţării gazdă, dar înaintea unor ţări cu un fotbal dezvoltat, Spania şi Turcia.

Singura victorie a tricolorilor a fost parafată încă din minutul 9 de brăileanul Mădălin Pascu. Titular în acest joc, brăileanul a şutat în forţă, la semiînăţime, din lovitură liberă de la 20 de metri, iar mingea deviată de unul dintre apărătorii turci a poposit în plasă.

Am executat eu lovitura liberă de pe stânga, am şutat puternic, la semiînălţime şi un turc a deviat mingea în propria plasă. A fost prima mea reuşită importantă la naţionala de juniori. Nu am simţit niciodată atâta bucurie, a fost ceva unic şi sper să am prilejul să mai particip la victoriile naţionalei noastre”, ne-a declarat Mădălin Pascu.

Vineri, 13 decembrie jucătorul brăilean a revenit la clubul la care s-a transferat în această vară, Unirea Slobozia, liderul Seriei a II-a a Ligii a III-a, iar de astăzi este în vacanţă.

La turneul din Portugalia, România a pierdut cu 3-2, în prelungiri, cu echipa gazdă, a remizat, 2-2, cu Spania şi a câştigat cu 1-0 partida cu Turcia.

 

 

 
Categorie articol: 

Comentarii