Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lucescu: Rapid putea sa cistige cu scorul de 5-0

Antrenorul Razvan Lucescu a declarat ca Rapid putea cistiga cu scorul de 5-0 meciul cu Universitatea Craiova, din optimile de finala ale Cupei Romaniei, apreciind ca partida a devenit tensionata pe final, din cauza ratarilor.
"Un meci pe care l-am controlat si pe care puteam sa-l cistigam cu 5-0, dar din cauza ratarilor foarte mari a fost tensionat pe final. Cred ca este o victorie incontestabila, cu o echipa care a tratat cu foarte mare seriozitate adversarul. Ne dorim foarte mult sa repetam performanta de anul trecut. sintem o echipa valoroasa, ne propunem sa cistigam. Terenul a fost prost si a dezavantajat echipa mai tehnica si mai valoroasa", a spus Lucescu, dupa meciul cistigat cu scorul de 1-0, rezultat ce i-a adus calificarea in sferturile Cupei.
Portarul Danut Coman a precizat ca Rapid a ratat mult, dar ca important este rezultatul. "Atita timp cit am cistigat, cred ca toata lumea este multumita. Calificarea a contat. Jucam la fel de bine si asta cred ca-i multumeste pe toti. Personal, m-a surprins infringerea lui Dinamo, insa Pandurii a aratat in acest campionat ca este o echipa incomoda", a spus jucatorul.
La rindul sau, Ionut Rada, fost component al formatiei Universitatea Craiova, a declarat: "Cu un ochi rid, cu unul pling. sint la Rapid si trebuie sa-mi fac meseria. Ma bucur ca am cistigat si ne-am calificat mai departe. Sa speram ca vom reusi sa ne pastram trofeul, iar in campionat sa cistigam toate meciurile ramase".
Principalul finantator al gruparii FC Rapid, George Copos, s-a aratat multumit de calificarea in sferturile de finala ale Cupei Romaniei, dar si de jocul echipei. "Sint foarte multumit, ne-am calificat, am cistigat astazi un meci excelent. A fost extraordinar, pentru ca am avut noua ocazii, am ratat, dar acesta este fotbalul. Important este ca am ajuns de 9 ori in situatii singuri cu portarul", a spus Copos.
Pe de alta parte, Razvan Lucescu a precizat ca jucatorii au avut, marti, o intilnire cu George Copos, in care acesta le-a comunicat ca nimic din ceea ce s-a scris in presa nu este adevarat. "El este fericit de jocul si de rezultatul de la Galati, a spus ca ii iubeste pe baieti si este alaturi de ei", a adaugat Lucescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii