Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lucescu face antrenamente doar cu unsprezece jucatori

Antrenorul Razvan Lucescu are la dispozitie la antrenamentele din aceste zile de la ProRapid doar 11 din cei 26 de jucatori din lot, restul sint fie convocati la echipele nationale, fie accidentati, aflati in curs de refacere sau exclusi din lotul echipei mari.
Formatia giulesteana are in acest moment trei fotbalisti in lotul echipei nationate de seniori a Romaniei pentru partida cu Albania (Danut Coman, Valentin Badoi si Vasile Maftei), trei in lotul selectionatei de tineret pentru intilnirea cu Germania (Mihai Minca, Marius Constantin si Cristian Sapunaru) si unul in prima reprezentativa a Australiei pentru partida cu formatia Kuweitului (Ryan Griffiths).
Conform site-ului oficial al gruparii giulestene, de la antrenamente mai lipsesc Ciprian Vasilache care a fost exclus din lot de Razvan Lucescu si trimis la echipa a doua a clubului, Romeo Stancu, accidentat, si Ionut Stancu, operat saptamina trecuta de apendicita. Grupul indisponibililor este completat de jucatorii care au suferit accidentari in trecut si acum urmeaza programe separate de pregatire: Marius Maldarasanu, Mugurel Buga, Valentin Negru, Costin Lazar si Ionut Mazilu, ultimul aflindu-se la clinica Isokinetic din Bologna.
In aceste conditii, tehnicianul Razvan Lucescu se vede obligat sa efectueze antrenamente doar cu unsprezece jucatori, dintre care doi portari.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii