Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Loteria fiscală a lunii aprilie, programată în acest weekend

Pregătiţi-vă bonurile fiscale pentru cumpărăturile făcute în aprilie: loteria fiscală şi-a programat extragerea pentru duminică, 22 mai. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.
Selecţia câştigătorilor va fi realizată în două etape. Duminică, 22 mai, va fi organizată prima etapă de selecţie, care constă în extragerea bilelor ce vor desemna ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. După centralizare, dacă sunt peste 100 de cereri de revendicare a premiilor, va fi organizată cea de-a doua extragere, pentru determinarea a maximum 100 de bonuri câştigătoare.
Extragerea din această duminică va fi organizată în studioul TV al Loteriei Române, începând cu ora 19.30 şi va avea două etape, după cum urmează:
- etapa I, va fi extrasă o bilă pentru determinarea zilei bonurilor câştigătoare;
- etapa II, vor fi extrase trei bile pentru determinarea valorii bonurilor câştigătoare.
Rezultatele extragerii vor fi publicate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al C.N. "Loteria Română" (CNLR) pentru o perioadă de minimum 30 de zile.
Cererile de revendicare pot fi depuse începând de luni, 23 mai, timp de 30 de zile. Posesorii bonurilor câştigătoare trebuie să depună bonurile fiscale (în original), copia actului de identitate şi o cerere, la orice administraţie fiscală din structura ANAF.
Un bon fiscal este considerat câştigător doar dacă îndeplineşte cumulativ condiţiile prevăzute de lege, având înscrise elementele obligatorii care arată că a fost emis cu un aparat de marcat fiscalizat (de exemplu: logotipul şi seria fiscală ale aparatului de marcat electronic fiscal, data şi ora emiterii precum şi numărul de ordine).

 




Categorie articol: 

Comentarii