Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lil Motion, pe podiumul DanceStar World Finals din Croaţia

• dansatorii brăileni au obţinut un loc 2 (Gipsy LiL) şi un loc 3 (Mini LiL) • rezultate foarte bune au obţinut şi grupurile New LiL Style, LiL Family şi LiL Attitude

 

Peste 7.000 dansatori, 20 de ţări, o singură scenă. Copiii şi adolescenţii şcolii brăilene de dans Lil Motion Dance School şi-au arătat talentul la DanceStar World Finals din Porec, Croaţia. La marea competiţie, desfăşurată în perioada 22-26 mai, LiL Motion Dance School a participat cu 30 de copii, pregătiţi de coregraful Liliana Stan şi susţinuţi de un grup de părinţi.

Timp de cinci zile, concurenţii au avut parte de workshop-uri susţinute de maeştri din toată lumea, au participat la Gala Star Night unde s-au oferit premii de 10.000 euro, au dansat la party-uri pe plajă, organizatorii arătând că acest campionat este cel mai puternic din Europa.

Ca la orice alt concurs la care au urcat pe scenă, dansatorii de la Lil Motion s-au întors şi de la această competiţie cu premii la disciplinele Open, National Folkloric şi Urban Dance Style. Astfel, grupul Gipsy LiL a obţinut locul 2, cei de la MiniLiL au câştigat locul 3, New LiL Style s-au clasat pe locul 4, LiL Family pe locul 5, iar Lil Attitude pe locul 8.

“A fost o experienţă frumoasă cu rezultate bune pentru un campionat mondial şi promitem ca data viitoare să aducem premii mai multe. Mulţumim tuturor care ne-au fost alături şi, nu în ultimul rând, părinţilor care au fost cu noi şi celor care au rămas acasă”, a transmis Liliana Stan, coregraful şcolii de dans Lil Motion.

 

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii