Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liderul gruparii "Catali" a fost prins la Constanta

Ieri, dupa-amiaza, Radu Bogateanu, zis Romica, liderul grupului "Catali", a fost prins la Constanta. El era dat in urmarire generala pentru ca se sustragea executarii celor 30 de zile de arest preventiv dictate de judecatori in data de 9 octombrie, in cazul atacului asupra familiei Buricea.
Dupa ce a fost cautat tot week-end-ul dupa atac, "Romica" a fost arestat in lipsa, fiind acuzat de distrugere, ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea grava a ordinii si linistii publice. La citeva ore de la prinderea sa, politistii l-au adus la Braila, unde au inceput audierile.
Reamintim ca, in seara zilei de 4 octombrie, in jurul orei 22.00, mai multi indivizi au atacat cu pietre blocul T, de pe strada Sebesului, la parterul caruia locuieste familia fratilor Costica si Ghita Buricea. Ferestrele mai multor apartamente au fost sparte, iar doua masini parcate in fata blocului, apartinind unor prieteni ai fratilor Buricea, au fost distruse. Numarul mandatelor de arestare emise de instantele de judecata in acest caz a ajuns la 20. Dintre acestea, 14 sint pe numele celor 7 arestati, carora instanta le-a prelungit, luni, mandatele care se apropiau de expirare. Recursul formulat de cei 7 se va judeca astazi. Vom reveni.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii