Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lidera a obtinut o victorie la pas

Daca in partidele anterioare, cu adversare accesibile s-a comportat lamentabil, in fata liderei CSO Ianca nu putea emite nici un fel de pretentii.
La primul sau meci pe banca tehnica Iacob Carst nu avea cum sa schimbe fata echipei, asa cum nici Baldovin nu a putut sa faca ceva in perioada in care a activat la Ianca. O formatie care se reunea doar simbata la joc, in Liga a IV-a nu are cum sa se descurce intr-un esalon superior si probabil ca nu va mai dura mult pina se va retrage din campionat.
Partida de vineri s-a derulat intr-un singur sens, spre poarta gazdelor, insa lidera a fortat doar atit cit a trebuit ca sa-si asigure un avantaj linistitor apoi a jucat la trecerea timpului.
Oaspetii au deschis scorul prin Ionita in minutul 14 si pina la pauza au mai inscris de doua ori prin golgeterii lor, Spinu (min. 24) si Radulescu (min. 30).
In partea secunda a partidei Radulescu a realizat hat trick-ul si FC Snagov s-a impus cu 5-0, dar tot asa de bine ar fi putut realiza un scor de handbal daca ar fi fortat un pic mai mult.
CSO Ianca este singura formatie din cel de al treilea esalon fotbalistic al tarii care a marcat un singur gol, dar a primuit 26 si nu are nici un punct.
Categorie articol: 

Comentarii