Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lidera Eldomir Viziru a fost tinuta in sah de o formatie de mijlocul clasamentului, Victoria Cazasu

Cu toate ca parea favorita in disputa de la Cazasu, lidera nu a putut smulge decit un singur punct din confruntarea cu Victoria.
Dupa o prima repriza echilibrata Eldomir avea un avantaj de un gol in urma reusitei din minutul 10 a lui Zarnescu insa tot la zece minute de la reluare gazdele au restabilit egalitatea prin Tudorel Tanase si partida se relansa. Ambele formatii au cautat calea spre gol insa tot echipa lui Darie a fost prima care a sperat in obtinerea tuturor punctelor deoarece in minutul 65 oaspetii preluau din nou conducerea dupa golul marcat de Lilian Constantin. Bucuria jucatorilor de la Eldomir a fost curmata in minutul 75, cind, la capatul unei actiuni rapide, Victoria Cazasu a reusit pentru a doua oara sa restabileasca egalitatea, numai ca de data aceasta Daniel Grigore a fost cel care a marcat pentru gazde.
In urma acestui semiesec Eldomir Viziru are din nou emotii deoarece urmaritoarele ei, Victoria Traian si CSO Ianca, s-au apropiat la trei si respectiv cinci puncte.
Radu Nicolae si Constantin Bandarica au semnat golurile prin care formatia din Traian s-a impus cu 2-1 in partida cu Viitorul Ianca, formatie pentru care a marcat in minutul 48 Marcel Jianu, iar Ionel Gatiu a inscris in minutul 38 unicul gol al echipei CSO Ianca in disputa cu Avintul Ciresu.
In afara de CS Faurei care a realizat scorul etapei, 6-0 la Gaiseanca, tot in deplasare a reusit sa se impuna si SC Adevarat. Dupa o prima repriza incheiata cu un scor alb, 0-0, cu Marcel Adascalului in teren, formatia vizitatoare a reusit sa marcheze de doua ori prin Ionut Frigioiu (min. 75) si Viorel Hurdui (min. 80) si sa obtina astfel toate punctele puse in joc in partida de la Comagrim Dudesti.
Dupa 21 de etape, pe primul loc se afla Eldomir Viziru cu 48 de puncte urmata de Victoria Traian, 45 de puncte, dar un joc mai putin disputat si CSO Ianca 43 puncte.

Rezultatele inregistrate in etapa a 21-a:
Victoria Traian - Viitorul Ianca 2-1
Vointa Gaiseanca - CS Faurei 0-6
Vointa Visani - FC Urleasca 0-4
CSO Ianca - Avintul Ciresu 1-0
Victoria Cazasu - Eldomir Viziru 2-2
Comagrim Dudesti - SC Adevarat 0-2
Victoria Dedulesti a stat.

Rezultatele inregistrate in Campionatul judetean de fotbal:
Seria I
Recolta Tufesti - FC Steaua Braila 1-3
Stanriz Stancuta - Spicul Rimnicelu 5-1
Rompas Vadeni - Infratirea Gemenele 4-1
Dacia Bertesti - Soimii Unirea 0-1
Unirea Maxineni - Avintul Chiscani 2-8
Romgal Romanu - Dunarea Tichilesti 2-1
Unirea Scortaru Vechi - Pandurii T. Vladimirescu 1-2
Pe primul loc se afla Rompas Vadeni cu 49 de puncte urmata de Recolta Tufesti 40 puncte si Spicul Rimnicelu 38 puncte.
Seria a II-a
AS Jirlau - Petrolul Ulmu 11-2
Vointa Plopu - Vointa Baraganu 5-3
Steaua Perisoru - Tractorul Viziru 2-3
AS Bordei Verde - Vointa Sutesti 8-0
Vointa Faurei Sat - Viitorul Galbenu 3-2
Unirea Gradistea - Steaua Satuc 1-4
Recolta Ciocile - Spicul Zavoaia 1-5
In seria a doua pe primul loc se afla Viitorul Galbenu cu 42 de puncte celelalte doua pozitii de pe podium fiind detinute de Vointa Faurei Sat 40 puncte si un joc mai putin disputat si AS Bordei Verde 37 puncte.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii