Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Liberalul Ludovic Orban, concert la mandolină la Brăila

E bine că vin președinții de partide la Brăila! Numai că eu aș prefera să îi văd mai vizibili pe-acilișa, pe la noi, pe cei din PSD. Pe nen-tu Dragnea, pe tanti Viorica Dăncilă, adică pe oamenii care împart banii în țara asta.

Ludovic Orban a vizitat Brăila, joi, 19 iulie. Orban nu e băiat rău, dar nici votabil. Nu știu voi, dar eu am rămas cu amintirea aia din 2008, când Orban a acroșat o tânără pe trecerea de pietoni (fără urmări grave, din fericire) după care a părăsit locul accidentului. El s-a prezentat la Poliție 24 de ore mai târziu, lumea speculând faptul că el nu a stat la fața locului pentru că ar fi fost băut. Mă rog, gura lumii…

Despre Orban mai știm că e un bun cântăcios la mandolină, că la o adică ar putea să îți cânte și o manea dacă masa a fost vizitată în prealabil de suficiente sticle de vin.

Ce apreciez eu la Orban este faptul că a fost printre puținii liberali (dacă nu chiar singurul) care s-a opus construcției USL. Orban a spus public atunci cu subiect și predicat că alianța PNL cu PSD este una contra firii și că e o mare greșeală a liberalilor (Crin Antonescu pe vremea aia) că fac acest pas. Desfășurarea ulterioară a evenimentelor i-a dat dreptate lui Ludovic Orban, căci monstrul USL s-a dovedit o gogoriță născută doar pentru a-l dărâma pe Băsescu, care oricum pleca în 2014.

Ce a făcut Orban la Brăila? Habar n-am căci nu am stat să îl urmăresc. Asta e treaba liberalilor care l-au invitat, cu sau fără mandolină. Sau poate că dl. Ludovic Orban, aflat într-o vizibilă scădere de popularitate în interiorul PNL, s-a autoinvitat.

Să fie sănătoși cu toții, probabil că au mâncat și ei măcar o ciorbă de pește la prânz, după care au pus țara la cale, cu PNL în opoziție la Brăila pentru următorii 10-15 ani (pe pariu).

 

Explicatie foto: Mă, urât oraș Brăila, doar este condus de pesediști. Așa că, hai cu toții în cor: Jos primarul! Jos președintele CJ!
Categorie articol: 

Comentarii