Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Legenda rock-ului românesc, Compact, concertează în Bucureşti

• este vorba despre un eveniment programat pe 9 februarie, la 22:30, la Hard Rock Cafe din capitală •grupul promite un show vibrant, precum şI cele mai îndrăgite melodii Compact

 

Una dintre cele mai îndrăgite formaţii rock din România, Compact, va susţine un concert extraordinar în Bucureşti. Mai exact, trupa va urca pe scena Hard Rock Cafe pe 9 februarie, la ora 22:30, în cadrul unui eveniment organizat de  BestMusic Live Concerts. Se anunţă un show vibrant, precum şi cu cele mai îndrăgite melodii ale formaţiei.

“Vino la Hard Rock Cafe să asculţi «Fata din vis», «Cântec pentru prieteni», «Eşti totul pentru mine» sau «Pe tine te-am ales», dar şi cel mai recent hit al trupei «La mulţi ani, iubirea mea», piesă cu sute de mii de vizionări pe Youtube, în interpretarea inconfundabilă a lui Paul Ciuci, vocea care a făcut celebre aceste refrene. Vei fi aproape de artiştii tăi preferaţi şi te vei bucura de muzica lor, într-o atmosferă unică. Show-urile explozive, colecţia impresionantă de suveniruri care îţi reamintesc de legendele muzicii şi calitatea ireproşabilă a sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live”, se arată în comunicatul organizatorilor.

Biletele la evenimentul din 9 februarie au următoarele preţuri: VIP - 80 lei (cu loc la masă în faţa scenei - doar 80 de locuri); Acces General - 55 lei (cu loc la masă în sală). De reţinut că tot 55 lei costă şi biletele fără loc, de asemenea că preţul biletului include şi o bere oferită de Carlsberg. Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro şi în reţeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 20:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara.

Online pe www.iabilet.ro, se poate plăti cu cardul, prin Paypal, pe factură la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde în ţară. Foarte important de ştiut: pentru grupuri mari se acordă discounturi.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare. Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.




Categorie articol: 

Comentarii