Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Lacatus si-a dat demisia

Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a confirmat, miercuri, informatia conform careia antrenorul Marius Lacatus si-a dat demisia din functia de antrenor principal al gruparii din Bulevardul Ghencea, dupa infringerea, scor 3-5, din partida cu Olympique Lyon, din Liga Campionilor.
"Mi-a spus Lacatus ca nu mai continua, ca demisioneaza si asta e. Ma bucur ca ne despartim prieteni, nu cu tam-tam ca in alte cazuri. Mi-a spus ca se sacrifica el pentru binele echipei, ca ar fi fost presiune in continuare pe toata lumea si ca asta ar fi cea mai buna solutie. M-am si consultat cu el pe cine sa iau antrenor, vom vedea zilele urmatoare. Voi contacta 2-3 antrenori si il voi alege pe cel mai bun. Raminem prieteni in continuare. Nu stiu cine va fi antrenor. Avem superechipa, numai atac ne mai trebuie", a spus Becali.
Oficialul stelist nu s-a declarat surprins de decizia lui Lacatus de a demisiona, spunind ca in citeva zile se va afla si numele noului antrenor. "Lacatus nu spune, dar pe el l-au deranjat si declaratiile mele, spuse la nervi. Trebuie sa fiu si eu inteles, nu am fost suparat ca acum niciodata. Am avut meciul in mina si nu ai voie sa pierzi de la 2-0. M-a afectat acest lucru. A preferat sa se sacrifice in interesul echipei si ne-am despartit civilizat. De ce sa fiu suparat, ce a murit cineva? E bolnav cineva? In doua-trei zile vom vedea cine va fi antrenor. Nu m-a susprins decizia lui. Stiam ca are orgoliu si deminitate si ca nu tine de scaun. Cind m-a anuntat ca vine aici am fost sigur ca isi da demisia. Asta e viata la fotbal, va veni alt antrenor. Am niste ginduri dar nu vi le pot spune. Imi pare cel mai rau ca pleaca Lacatus de la Steaua. I-am si spus-o, e cea mai mare durere, deorece ca om il plac foarte mult. I-am zis, credeam ca o sa avem noroc ca esti om bun. Dar n-ai nici tu noroc. Daca aveai acum aveam 9 puncte in liga. Oricum, eu vorbisem cu el inainte de meci si ii spusesem ca daca nu merge treaba sa-l scoata pe Semedo si Arthuro la pauza iar el avea aceeasi idee", a mai spus Becali.

Dorinel Munteanu are 80 la suta sanse sa devina antrenorul Stelei

Finantatorul stelist Gigi Becali a declarat ca discuta cu doi antrenori romani, dintre care unul este Dorinel Munteanu de la "U" Cluj, care are 80 la suta sanse sa-l inlocuiasca pe Marius Lacatus, tehnician care a demisionat miercuri, dupa esecul cu Olympique Lyon din Liga Campionilor.
"Discut cu doi antrenori. Antrenorul va fi roman, in nici un caz Protasov. Cu Dorinel Munteanu am vorbit in mare, n-am negociat nimic. M-am interesat daca poate pleca, a zis sa vada ce poate face, ca trebuie sa plateasca ce a primit pina acum. Dorinel Munteanu are 80 la suta sanse sa ajunga la Steaua. Nu e o problema sa-i plateasc acolo ce a luat la U Cluj, 30.000-40.000. Joi, la 11.00-12.00, veti afla numele noului antrenor, sigur nu e nici Andone, nici Dan Petrescu", a spus, miercuri, Becali la Realitatea TV.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii