Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La doar 18 ani, s-a spânzurat după o ceartă cu iubitul

• tânăra s-ar fi strangulat cu o lenjerie de bara metalică a unui şifonier • ea locuia împreună cu iubitul într-un apartament închiriat în municipiu • chiar prietenul ei a fost cel care a găsit-o fără suflare, în dulap

 

O tânără de numai 18 ani a recurs la gestul extrem de a-şi pune capăt zilelor, după o ceartă cu iubitul ei, în vârstă de 19 ani. Cei doi locuiau împreună într-un apartament închiriat din zona Pieţei Concordia. Vineri, iubiţii s-ar fi certat, iar băiatul a plecat acasă la părinţii săi, într-o localitate apropiată municipiului. La un moment dat, fata i-ar fi transmis că o să scape de ea, însă tânărul nu a ştiut exact ce însemnau aceste vorbe. Avea să afle sâmbătă noapte. Pe tot parcursul zilei de sâmbătă, băiatul ar fi încercat s-o sune pe iubita sa, însă aceasta nu i-a răspuns. Întunecându-se afară, iar fata era tot de negăsit, tânărul a venit de urgenţă la apartamentul închiriat, pentru a vedea ce se întâmplă cu prietena sa. Acesta a avut parte de o imagine care l-a marcat mult: fata se spânzurase într-un şifonier. S-ar fi folosit de o lenjerie şi de bara metalică a dulapului pentru a-şi pune capăt zilelor. Băiatul a dat alerta imediat, însă medicii sosiţi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul. Trupul a fost dus la Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. Totuşi, pe corpul său nu existau urme de violenţă, ne-au spus câţiva martori.

Poliţiştii criminalişti au făcut cercetări, iar în cauză s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Potrivit unor surse, tânăra de 18 ani ar fi avut şi în trecut o tentativă de suicid, tot în urma unei certe cu prietenul său, însă acesta din urmă a salvat-o în ultima clipă.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii