Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

La Brăila NU se închid școlile!

*Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brăila ne-a transmis că școlile brăilene nu-și vor suspenda cursurile pe parcursul codului portocaliu de vreme rea * mai mulți părinți erau nedumeriți, după ce au aflat din presa centrală că elevii  din București vor sta acasă luni și marți

 

Școlile din municipiul și județul Brăila nu se închid luni și marți, zile pentru care Agenția Națională de Meteorologie a emis pentru zona noastră cod portocaliu de vânt puternic și ninsoare viscolită. Cel puțin, deocamdată, aceasta este decizia luată în ședința Comandamentului pentru Situații de Urgență.

Facem această precizare după ce mai multe persoane au sunat la redacția cotidianului „Obiectiv – Vocea Brăilei” sau au transmis mesaje pe site-ul nostru ori pagina de facebook întrebîndu-ne dacă elevii brăileni vor merge mâine la școală. Întrebările părinților au venit după ce au citit în presa centrală sau au văzut la televizor că primarul capitalei, Gabriela Firea, a decis să suspende cursurile din școlile bucureștene în zilele de luni și marți, din cauza codului portocaliu de vreme rea. Firea a adăugat că măsura ar putea fi prelungită, în funcție de condițiile meteo din zilele următoare.

La rândul nostru, am întrebat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Brăila despre acest aspect și ni s-a transmis că, deocamdată, nu se impune această măsură, însă dacă vor apărea modificări, brăilenii vom fi informați în cel mai scurt timp.
Categorie articol: 

Comentarii