Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

L-a omorit cu un pumn

Un brailean de 34 de ani din Bordei Verde a murit, luni, pe patul Spitalului Judetean "Sfintul Andrei" Galati, dupa ce a suferit leziuni grave la cap, in urma unei lovituri cu pumnul. Gheorghe C. fusese agresat de un vecin din comuna in seara zilei de 28 august, lovitura primita cauzindu-i decesul cinci zile mai tarziu.
Politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale au stabilit ca, pe fondul consumului de alcool si al unor discutii in contradictoriu, victima a fost lovita cu pumnul in zona fetei de localnicul Ionel B., moment in care s-a dezechilibrat si s-a lovit cu capul de o piatra. Barbatul a ajuns acasa si a apucat sa-i povesteasca nevestei intimplarea, dar a fost transportat la spital abia a doua zi dimineata, atunci cind femeia l-a gasit in stare de inconstienta. Victima a fost operata la internare si apoi transferata in sectia de Terapie Intensiva, unde a decedat ci teva zile mai tirziu.
In aceeasi zi, suspectul a fost retinut pe ordonanta, pentru 24 de ore, urmind sa fie prezentat instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva. "Astazi (n.r. - ieri, 4 septembrie) Parchetul de pe linga Tribunalul Braila l-a prezentat in fata instantei de judecata, cu propunere de arestare preventiva, pe Ionel B. (54 de ani) din comuna Bordei Verde, sub aspectul savirsirii infractiunii de lovituri cauzatoare de moarte. Tribunalul Braila a dispus, insa, cercetarea autorului in stare de libertate pentru savirsirea infractiunii de lovituri cauzatoare de moarte din culpa", ne-a precizat subinspector Jenel Sogor, purtator de cuvint al Inspectoratului de Politie al Judetului Braila.
Categorie articol: 

Comentarii