Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Judecat pentru conducere sub influenţa alcoolului

un bărbat de 47 de ani, domiciliat în comuna Măxineni, aflat însă fără forme legale în municipiul Brăila, a fost prins băut la volan, iar procurorii au dispus trimiterea în judecată

 

Băutura la volan l-a costat scump pe un bărbat domiciliat în comuna Măxineni, aflat însă fără forme legale în municipiul Brăila. A ajuns în faţa instanţei de judecată.

Potrivit procurorilor, la data de 11 decembrie 2016, ora 10.00, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Brăila l-au depistat pe inculpatul Marian M., de 47 de ani, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen, pe Şoseaua Buzăului, sub influenţa alcoolului. Din primele verificări, s-a stabilit că maşina aparţinea altei persoane, însă la volan se afla bărbatul de 47 de ani, domiciliat în comuna Măxineni. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Inculpatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge. S-a constatat că rezultatul alcoolemiei din sânge era de 1,05 grame la mie. Inculpatul a spus că, în seara zilei de 10 decembrie 2016, în timp ce se afla la domiciliul unei mătuşe, a consumat 1.000 ml vin roşu de butuc. A doua zi, de dimineaţă, a plecat spre domiciliul său, însă pe drum s-a întâlnit cu poliţiştii. Acum procurorii au dispus trimiterea în judecată faţă de bărbat.

 
Categorie articol: 

Comentarii