Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jo Jo Dan vrea sa fie in primii 7-8 pugilisti ai versiunii WBC

Pugilistul roman Ion Ionut, alias Jo Jo Dan, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Ploiesti, ca trebuie sa-l invinga pe adversarul sau, mexicanul Miguel Casillas, pentru ca nu poate scapa ocazia de a intra in elita versiunii WBC, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Sint de patru ani in boxul profesionist si nu pot scapa ocazia ivita pentru a intra intre primii 7-8 pugilisti ai versiunii WBC. Sper sa vedeti un spectacol. Am incredere in mine, mai ales ca boxez in orasul campionilor, Ploiesti. Pentru mine primul adversar de care voi trece va fi cintarul. Am doua kilograme in plus, dar pina la cintarul oficial totul va fi bine. Prezenta lui Bute la meci va fi un atu important pentru mine'', a spus Jo Jo Dan.
Adversarul pugilistului roman, Miguel Casillas, considera ca va cistiga meciul cu Ion Ionut, chiar daca boxeaza in deplasare. "Am batut atita drum pina aici, dar sint decis sa cistig. Lui Jo Jo ii transmit ca, chiar daca sint la el acasa, am venit sa-l bat", a spus Miguel Casillas.
Promotorul galei, Cris Ganescu, compara traseul in boxul profesionist al lui Ion Ionut cu cel al fostului pugilist roman, Leonard Doroftei. "Pentru Jo Jo Dan este o lupta intermediara obligatorie. Si Doroftei, la vremea lui, a disputat un asemea meci, pentru titlul continental american. Atunci, era al noualea meci al lui Doroftei la profesionisti, care a avut loc intr-o atmosfera ostila, contra unui american, insa Dorin si-a demonstrat clasa si a cucerit centura. La fel sper sa faca si Jo Jo, care are sansa sa joace cu centura pe masa in Romania", a afirmat Ganescu.
Gala de box "Invincibilii 3'' se va disputa vineri, de la ora 20.30, la Sala Olimpia din Ploiesti. Cintarul oficial al galei este programat joi, de la ora 14.00.
Pe linga partida dintre Jo Jo Dan si Miguel Casillas, pentru titlul WBC Intercontinental, categoria superusoara, vor mai avea loc si alte patru meciuri. Pentru titlul mediteranean WBS, la categoria super-pana, se vor lupta romanul Viorel Simion si ungurul Zolt Nagy. Bogdan Dinu va boxa impotriva americanului James Oscar Pratt Jr., la categoria grea, Sorin "Pantera" Tanasie il va infrunta pe spaniolul Juan Garcia Martin, la categoria pana, iar Lucian Bot va boxa impotriva ungurului Viktor Szalai, la categoria grea.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii