Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Jaf la conducta de termoficare a SC CET SA Brăila

Încă patru infractori care au dat iama la conducta de termoficare a SC CET SA Brăila au fost anchetaţi şi trimişi în judecată, din dispoziţia procurorului Gheorghe Velea, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila.
Ion Similică Cuţi, 26 ani, Vasile Cuţi, 37 ani, Gabi Cuci, 24 ani şi Gheorghe Cuţi, de 36 de ani, indivizi fără studii şi fără ocupaţie, domiciliaţi în comuna Chiscani, au fost surprinşi în două rânduri, în timp ce sustrăgeau segmente din magistrala de termoficare, ei urmând a fi judecaţi pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat.
Potrivit dosarului penal instrumentat de procurorul Gheorghe Velea, în seara zilei de 12 mai 2014, în jurul orei 21:10, agenţii Postului de Poliţie Comunal Chiscani i-au depistat pe Ion Similică Cuţi, Vasile Cuţi şi Gabi Cuci în timp ce sustrăgeau mai multe segmente din conducta magistrală a SC CET SA Brăila. Oamenii legii au constatat că infractorii tăiaseră 440 de kilograme de conductă. Ion Similică a fost audiat la locul faptei, afirmând că a tăiat conducta cu un aparat cu flacără oxiacetilenică şi o căruţă care-i aparţinea, ajutat de ceilalţi doi inculpaţi. Vasile Cuţi şi Gabi Cuci au fugit în momentul în care i-au văzut pe poliţişti, reuşind să scape.
În noaptea de 6/7 august 2014, în jurul orei 2:50, agenţii Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila au efecutat din nou razii în zona conductei de termoficare a SC CET SA Brăila, reuşind să-i depisteze, din nou, pe Vasile Cuţi şi Gabi Cuci, care, împreună cu un al treilea infractor, Gheorghe Cuţi, sustrăseseră mai multe segmente din magistrala de termoficare. Hoţii se aflau pe un drum de ţară situat în spatele livezii SC "Agridor" SRL Brăila, într-o căruţă. În momentul în care au văzut semnalele luminoase ale maşinii de poliţie, au fugit în vegetaţia din zonă, abandonând atelajul hipo în care se aflau 11 segmente din conducta de termoficare, cântărind aproximativ 1.220 de kilograme. Ulterior, răufăcătorii au fost identificaţi şi audiaţi de poliţiştii de la Postul de Poliţie Comunal Chiscani.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii