Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

IPJ Brăila scoate la concurs peste 60 de posturi

• cei interesaţi să îmbrace haina de poliţist au acum o nouă şansă • sunt scoase la concurs alte 63 de posturi din susă externă

 

Brăilenii dornici să se angajeze în cadrul Poliţiei au acum o nouă şansă. Ei au posibilitatea de a se înscrie la concursul pentru ocuparea unuia dintre cele 63 de posturi scoase la concurs din sursă externă. De astăzi, 3 octombrie, încep înscrierile.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila dă startul reîncadrărilor de personal şi angajărilor din sursă externă, în vederea completării deficitului de personal existent la nivelul inspectoratului. Înscrierile se vor realiza în perioada 03 – 07 octombrie, concursul urmând a fi susţinut în ziua de 19 noiembrie 2016.

IPJ Brăila are repartizate 63 de posturi pentru încadrare din sursă externă şi două posturi pentru ocupare prin concurs de către foşti angajaţi ai Poliţiei Române. Din totalul posturilor destinate încadrării directe, 10 sunt de agenţi de poliţie rutieră, 29 de agenţi de ordine publică în mediul urban şi 22 de agenţi de ordine publică în mediul rural. Alte două posturi sunt destinate agenţilor - conductori câini şi celor de ordine publică - poliţie canină.

Condiţiile ce trebuie îndeplinite de către candidaţi, calendarul întregii activităţi, tematica şi bibliografia, precum şi alte date de interes, se vor găsi pe site-ul https://br.politiaromana.ro/, la secţiunea Carieră – Posturi scoase la concurs.
Categorie articol: 

Comentarii