Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Instalaţiile pentru iluminatul de sărbători şi-au făcut deja apariţia pe străzile Brăilei

• montarea acestora a început mai devreme deoarece Primăria vrea să fie sigură că le va putea pune în funcţiune pe 1 decembrie • lucrările se desfăşoară inclusiv noaptea, pentru ca impactul asupra traficului rutier să fie cât mai mic

 

Primăria Brăila nu vrea să rateze startul sărbătorilor de iarnă, iar pentru a exista certitudinea că pe 1 decembrie vor putea fi pornite instalaţiile care vor împodobi principalele străzi ale municipiului deja s-a început montarea acestora. Operaţiunile se derulează inclusiv pe timpul nopţii, pentru ca impactul asupra traficului rutier să fie cât mai redus.

Primarul Marian Dragomir ne-a spus că s-a început mai devreme montajul deorece este un număr foarte mare de corpuri de iluminat, iar echipele de lucru trebuie să aibă timp să le pună pe toate pe poziţie. Potrivit primarului, instalaţiile de sărbători vor fi amplasate pe aceleaşi străzi principale pe care au fost puse şi în anii trecuţi. Ca de obicei, vor exista şi elemente noi de design, care vor ieşi în evidenţă în principal pe Calea Călăraşilor.

Costul instalaţiilor de sărbători va fi tot 400.000 lei, aşa cum a fost în ultimii patru ani, Primăria mândrindu-se cu faptul că este unul dintre cele mai mici costuri la nivel naţional. Acest aspect se datorează faptului că, din 2016, este în vigoare un contract pe 10 ani cu firma Luxten, care, având siguranţa unei afaceri pe termen lung, s-a angajat să asigure iluminatul de iarnă contra sumei de 400.000 lei pentru fiecare sezon. în 2015, de exemplu, când s-a încheiat contract pentru un singur sezon, valoarea a fost de 1,2 milioane de lei.
Categorie articol: 

Comentarii