Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hoţ ghinionist prins cu ajutorul «poliţistului în blană de lup», Rex

Rex revine în forţă în zona de judiciar a Poliţiei brăilene. Câinele de urmă a înregistrat, miercuri, un succes, după ce a dus la identificarea unui individ care dăduse iama în gospodăria unei bătrâne din Traian, de unde, în lipsa banilor de pensie, pe care nu i-a găsit, a furat mai multe acareturi şi s-a făcut nevăzut. Vizita acestuia a fost, totuşi, sesizată de către femeia de 68 de ani, din Traian, care a şi sunat în cursul zilei de miercuri la 112. 

"Poliţiştii Postului de Poliţie Comunal Traian au fost dirijaţi să se deplaseze la domiciliul unei localnice de 68 de ani, care a sesizat că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa, de unde i-au sustras bunuri", se arată în buletinul de presă al poliţiei.
Din cercetările desfăşurate de către poliţişti atât la faţa locului, cât şi în teren, cu ajutorul lui Rex, a reieşit că localnicul Marian N. (24 de ani) ar fi pătruns prin efracţie în imobilul respectiv cu intenţia de a-i sustrage pensia proprietarei, însă nu a găsit bani şi s-a agăţat de nişte lucruri.
"În desfăşurarea investigaţiilor, poliţiştii au folosit câinele de urmă Rex, care i-a condus de la locuinţa victimei până la aceea a tânărului bănuit de comiterea faptei. Pe numele celui în cauză a fost întocmit dosar penal", se mai arată în documentul emis de Biroul de Presă al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila.
Câinele Rex este unul dintre cei mai buni "poliţişti în blană de lup" din zona noastră, fiind co-anchetator în multe dintre cauzele mari instrumentate de IPJ Brăila: crime, tâlhării, jafuri.

 




Categorie articol: 

Comentarii