Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Hoţ din hotel depistat după două luni

poliţiştii brăileni l-au identificat pe un bărbat de 45 de ani, din Iaşi, care în luna august i-a sustras suma de 350 lei unui vasluian cazat la un hotel din Staţiunea Lacu Sărat • în plasa poliţiştilor a picat şi un tânăr acuzat de furtul unor bunuri din anexa unei locuinţe din localitatea Constantineşti

 

Hoţul de bani de la un hotel din Staţiunea Lacu Sărat, depistat de poliţişti.

Zilele trecute, poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au identificat, în urma verificărilor efectuate, pe un bărbat de 45 de ani, din judeţul Iaşi. El este bănuit că, în ziua de 31 august, în intervalul orar 6.00-18.00, i-a sustras suma de 350 lei unui bărbat din judeţul Vaslui, din camera unui hotel din staţiune, în care acesta era cazat. Cel depistat este acum cercetat penal pentru furt.

Poliţiştii l-au identificat şi pe un tânăr de 22 de ani, din satul Constantineşti, comuna Râmnicelu, care în perioada octombrie 2017 - 20 iulie 2018, i-ar fi sustras unei femei din Bucureşti, mai multe bunuri. Este vorba despre 200 m de sârmă ghimpată, 7 spalieri din lemn şi 16 m de jgheaburi, în valoare totală de 500 lei, care se aflau într-o anexă situată în extravilanul localităţii brăilene.

Tânărul are dosar penal pentru furt calificat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii