Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea vrea sa o transfere pe Zsuzsanna Lovasz de la Dunaferr

Miercuri, HC Dunarea ar fi trebuit sa sustina un amical la Rapid, insa clubul bucurestean a anulat jocul motivind ca are sala in reparatie.
In aceasta situatie, Marinela Patru a programat un antrenament tehnico-tactic, urmind ca jucatoarele sa dea urmatorul test simbata pe teren propriu cu o echipa din Slobozia, care se va inscrie in Divizia A.
"Testul cu Rapidul s-a anulat la propunerea bucurestencelor. Ne vom continua insa pregatirea la Braila, iar in week-end vom sustine o dubla partida amicala cu o formatie din Slobozia, simbata la noi in sala Polivalenta duminica dimineata in deplasare. Acestea vor fi ultimele teste inainte de Cupa Brailei, competitie care se va derula in perioada 29-31 august si la care vor participa Locomotiv Varna, AS CS KZN Slatina si CSM Ploiesti", a declarat Vasile Puiu directorul executiv al HC Dunarea.
De marti, la pregatiri s-a prezentat si jucatoarea din Ungaria, Zsuzsanna Lovasz. Fosta handbalista de la Dunaferr a declarat ca ii place atmosfera de la echipa si ca si-ar dori sa ramina la HC Dunarea, astfel ca negocierile dintre conducerea clubului brailean si impresarul jucatoarei au demarat deja.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii