Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea a sustinut o dubla partida amicala cu Otelul

In programul de pregatire alcatuit de Alexandrina Soare pentru HC Dunarea saptamina trecuta a figurat si o dubla partida de verificare in compania Otelului Galati, grupare pregatita acum de Gabriela Artene.
Vinerea trecuta la Braila, HC Dunarea s-a impus la o diferenta de patru goluri, 32-28, iar in meciul revansa, care a avut loc a doua zi la Galati, scorul a fost egal, 28-28.
Antrenoarea braileana a inceput de fiecare data partida in formula, Vasile - Craciun, A, Braniste, Tomuleanu, Radulescu, Moldovan, Eseanu insa pe parcursul meciurilor au evoluat toate jucatoarele din lot.
Dupa primul meci, cel de la Braila, Dunarea a ramas fara Buican si Cucu, ambele urmind sa faca o pauza fortata de o saptamina din cauza unor accidentari.
Daca la primul meci formatia braileana a controlat jocul din primul si pina in ultimul minut de joc, in cel de-al doilea balanta s-a inclinat cind de o parte cind de cealalta.
Dunarea a condus la unu-doua goluri pina in minutul 20 dupa care Otelul a egalat la 10-10 si a preluat apoi conducerea, 12-11.
A urmat o perioada in care s-a mentinut egalitatea, dupa care a urmat din nou o replica buna a brailencelor concretizata printr-un avantaj de doua goluri.
Pe fondul unui joc mai putin sigur al oaspetelor, Otelul a egalat la 18-18 si a trecut in avantaj in timp ce Dunarea s-a angajat intr-o cursa de urmarire a gazdelor.
Elevele Alexandrinei Soare au egalat la 26-26 iar cu doua minute inainte de finalul meciului conduceau din nou la doua goluri.
In ultimele doua minute Otelul a marcat de doua ori si partida s-a incheiat la egalitate.
Pentru aceasta dubla partida de verificare Gabriela Artene nu a putut conta pe citeva titulare, Catalina Cioaric fiind plecata la Campionatul European, iar Curtean fiind accidentata.
Antrenoarea Alexandrina Soare a fost nemultumita de atitudinea unora dintre jucatoarele pe care le are in lot si a lasat de inteles ca la inceputul acestei saptamini va purta o ultima discutie cu handbalistele vizate si ca va lua o serie de masuri disciplinare.

Turneu amical la Braila

Joi si vineri, la Braila, HC Dunarea va fi gazda unui turneu de verificare la care au fost invitate, Otelul Galati, Tomis Constanta si Rulmentul Brasov.
Primele doua echipe au confirmat deja prezenta la aceasta actiune, iar aseara urma sa-si precizeze pozitia si formatia brasoveana.
In cazul in care Rulmentul va declina invitatia, cea de-a treia echipa invitata va fi CSM Slobozia.
Partidele se vor desfasura joi de la ora 10.00 si 12.00, iar dupa-amiaza de la orele 17.00 si 19.00, urmind ca vineri dimineata, de la ora 09.00 sa se desfasoare ultimele doua jocuri.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii