Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunarea nu a facut deplasarea la Deva

Miercuri, HC Dunarea ar fi trebuit sa se deplaseze la CSM Cetate Deva, pentru o partida contind ca prima etapa in Cupa Romaniei la handbal feminin.
Numarul destul de mare de accidentari dupa partida de la Galati, cu Otelul, i-au ingrijorat pe conducatorii formatiei brailene, mai ales ca in clipa de fata HC Dunarea nu dispune de un lot intr-atit de numeros si valoros pentru a putea merge pe doua fronturi, campionat si cupa.
In plus, la antrenamentele din primele doua zile ale saptaminii au mai survenit citeva mici accidentari si in rindul jucatoarelor de rezerva, astfel ca devenea deosebit de riscanta o participare in Cupa, cu doar trei zile inaintea unei partide dificile cum se anunta a fi cea cu Tomis Constanta, formatie care la rindul sau nu s-a prezentat la Baia Mare, probabil din motive similare.
Cum in aceasta perioada se asteapta noi modificari in privinta desfasurarii urmatorului campionat in care s-ar putea sa participe doar 12 formatii, la fel ca si Tomis, HC Dunarea trebuie sa faca mari eforturi pentru a se mentine in Liga Nationala.
"Ne-am bucurat ca am cistigat la Otelul, dar acea victorie ne-a costat destul de mult. Galatencele au practicat un joc foarte dur si consecintele s-au vazut in aceasta saptamina. Majoritatea handbalistelor titulare sint pline de vinatai si cum intotdeauna un ghinion nu vine singur, la antrenamentele din primele doua zile ale saptaminii, alte doua jucatoare au suferit accidentari usoare. Cum pentru noi cel mai important lucru este mentinerea in Liga Nationala, am hotarit de comun acord cu antrenoarea si presedintele Consiliului de Administratie sa nu facem deplasarea la Deva. Bineinteles ca am anuntat forul superior si probabil ca vom primi o amenda pentru neprezentare", a declarat directorul sportiv, Teodor Ciochia.
Un alt motiv foarte serios si care coincide cu cel al viitoarei adversare, Tomis Constanta, este cel al cheltuielilor financiare pe care le presupunea aceasta deplasare.
Oricum conducatorii echipei HC Dunarea asteapta in continuare ajutorul din partea oficialitatilor locale, un ajutor care ar trebui sa fie firesc de moment ce aceasta este singura echipa care ne reprezinta pe prima scena a sportului romanesc.
"Noi consideram ca am ales solutia care a imbinat motivele, obiectivele legate de situatia de la nivelul lotului si cele de natura financiara. Sper ca totusi simbata sa putem alinia cea mai buna formula de echipa si sa debutam cu dreptul in retur", a mai precizat Teodor Ciochia.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii