Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea - Siofok KC, un meci bun, de calitate

* au spus la conferința de presă antrenorii celor două formații * “Greșim, din nefericire, foarte mult pentru că nu avem siguranța unor combinații”, a punctat Elena Dache

 

Meciul dintre HC Dunărea și Siofok KC a fost unul frumos, echilibrat, pe care oricare dintre cele două formații l-ar fi putut câștiga. Echipa brăileană a controlat ostilitățile în teren, în mod autoritar, în prima repriză, șansa i-a surâs și în partea a doua grupării pregătite de Neven Hrupec, numai că antrenorul Zdrvako Zavko a fost ceva mai inspirat în stabilirea strategiei de joc a elevelor sale în ultimele 10 minute ale meciului și Siofok KC s-a impus la două goluri.

Iar acest lucru a ieșit în evidență la conferința de presă.

În primul rând vreau să felicit cele două echipe pentru evoluțiile lor. A fost un meci bun, de calitate. În prima repriză am jucat rău, atât în apărare cât și în atac, în cea de-a doua am avut o apărare diferită și foarte agresivă și asta a fost o surpriza pentru Brăila. Sunt bucuros deoarece echipa mea a avut o reacție bună în repriza a doua, handbalistele noastre au jucat mult mai bine, cu încredere și cred că au avut mai mare experiență competițională europeană”, a declarat  Zrvako Zavko, antrenorul echipei Siofok KC.

“Felicit echipa Siofok, cred că deja s-a spus tot ceea ce s-a întamplat pe teren. Am făcut o primă repriză bună, în special în apărare dar adversara ne-a surprins în partea a doua cu o apărare agresivă și, părerea mea, ne-am blocat pentru câteva minute. Din păcate, am pierdut acest meci. Siofok a fost favorita pentru această grupă. În continuare, sper să recuperăm punctele acestea în altă parte, sau chiar în fața Siofokului, în meciul retur. A fost o partidă foarte bună cu un handbal plăcut și de calitate. O să facem o analiză, mai ales pentru partea a doua a meciului”, a declarat Neven Hrupec.

“Imi doream mai mult. Am început bine meciul, am avut la pauză un avantaj de câteva goluri însă, din păcate, am avut iar căderea pe care se pare că o avem de fiecare dată în partidele pe care le jucăm. Greșim din nefericire foarte mult pentru că nu avem siguranța unor combinații. Ne-a speriat puțin apărarea asta avansată a adversarelor. Sunt multe lucruri la care trebuie să mai lucrăm. Perioada acesta este foarte încărcată, abia avem timp să ne antrenăm, dar prin antrenamente, încet, încet, cu siguranță vom rezolva problemele acestea”, a punctat Elena Dache.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii