Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

HC Dunărea și Siofok KC se întâlnesc în derby-ul grupei D a EHF European League

* partida se va desfășura sâmbătă la Brăila, începând cu ora 15.00 și va fi televizată

 

În acest weekend sunt programate meciurile din cadrul celei de a treia etape a fazei grupelor în EHF European League, rundă care programează la Brăila derby-ul grupei D, HC Dunărea - Siofok KC. Partida se va desfășura sâmbătă, de la ora 15.00, în Sala Polivalentă din Brăila. Sunt singurele formații neînvinse din această grupă. Cu câte o victorie și un meci egal și câte 3 puncte în clasament, cele două formații ocupă primele locuri. Teoretic, HC Dunărea cu un gol mai mult marcat, golaveraj 54-52, se află pe primul loc, iar adversara sa se află pe poziția a doua. Mai mult ca sigur HC Dunărea și Siofok KC vor accede în faza următoare a competiției, singura necunoscută fiind doar locurile pe care le vor ocupa la finalul jocurilor din grupa D.

Partida HC Dunărea - Siofok KC va fi arbitrată de Ivanovic și Vujisic din Muntenegru, iar observator va fi Horațiu Belu.

HC Dunărea a avut un parcurs foarte bun în actuala stagiune a EHF European League. În această ediție, formația brăileană a avut prestații foarte bune. În calificări, echipa pregătită de Neven Hrupec a eliminat două formații din țări cu mare tradiție în handbalul feminin, Tertnes Bergen din Norvegia și apoi pe tripla câștigătoare a Ligii Campionilor, Viborg HKC. Trecând la un alt nivel, cel al grupelor EHF European League, HC Dunărea a evoluat la fel de bine și a câștigat cu 29-27 partida cu Fleury Loiret Handball, echipă aflată pe locul al 5-lea în campionatul Franței, iar în etapa a doua a terminat la egalitate, 25-25, meciul disputat în deplasare, la Kuban Krasnodar.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii