Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gigi Becali i-a propus un post la Steaua lui Emerich Ienei

Finantatorul Gigi Becali i-a propus lui Emerich Ienei sa ocupe un post la Steaua, miercuri, inaintea plecarii spre Sevilla, pentru meciul cu Betis, din mansa secunda a optimilor de finala ale Cupei UEFA, transmite trimisul MEDIAFAX.
Intr-o discutie avuta in sala de imbarcare a Aeroportului Aurel Vlaicu, Gigi Becali i-a propus un post lui Ienei la Steaua: "Imi esti util, nu este de complezenta", a spus Becali.
Emerich Ienei nu a dat un raspuns si a declarat pentru MEDIAFAX ca i-ar fi greu sa accepte acest lucru. "Am discutat de mai demult, dar este greu pentru ca nu stau in Bucuresti. Este o simpla discutie", a subliniat Ienei.
La Sevilla au facut deplasarea si fostii componenti ai echipei Steaua, cistigatoare a Cupei Campionilor Europeni in 1986, dupa o finala cu FC Barcelona disputata pe stadionul rivalei lui Betis, FC Sevilla. Acestia sint Emerich Ienei, Helmuth Duckadam, Lucian Balan, Stefan Iovan, Adrian Bumbescu, Mihail Majearu, Ilie Barbulescu, Constantin Pistol, Marin Radu II si Marius Lacatus.
Partida retur dintre Betis Sevilla si Steaua Bucuresti, din optimile Cupe UEFA, se va disputa joi, de la ora 22.30, pe stadionul Ruiz de Lopera. La Bucuresti, in prima mansa, scorul a fost 0-0.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii