Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Gigi Becali: "Dumnezeu are numarul meu in agenda lui de telefon"

Reporter: Nea Gigi, inaintea dublei manse dintre Steaua si Rapid, ai spus despre Copos ca nu are cum sa te invinga in Postul Pastelui. Acum dupa ce te-ai calificat, spune-ne cum ai vorbit cu Dumnezeu sa te ajute?

Nea Gigi: Pai, e simplu. Io, Gigi Becali, am o relatie strinsa cu Dumnezeu. Si asta nu de ieri, de azi, de cind sint patron la Steaua. De mic copil am discutat cu Dumnezeu si i-am zis asa: "Doamne, io sint Gigi Becali. Acum sint mic si asuprit de comunisti. Dar te rog, Doamne, sa ma ajuti sa devin mare, sa ma lupt cu toti astia care iti iau numele in desert, sa fiu reprezentantul tau in razboiul cu hotii si tilharii care populeaza tara asta numita Romania". Si Dumnezeu m-a incercat, m-a pus la teste si a vazut ca poate conta pe mine. Si Dumnezeu mi-a zis asa: "Bai Gigi, te vad om bun. Ai un suflet mare si simt ca poti sa ma ajuti sa fie liniste, armonie si prosperitate in Romania aia in care te-ai nascut. Iote, te desemnez pe tiiiine sa tii haturile iiin miiiini si sa conduci caruta Romaniei in directia buna". M-a avertizat sa am grija ca voi avea multi dusmani, ca lupta va fi grea, dar sa nu cedez. Am o cruce mare in spate, dar nu ma pling. E crucea mea si o port pentru poporul meu. Eh, in conditiile astea, tu ma intrebi pe mine, deci tu ma intrebi pe miiine, cum de m-a ajutat Dumnezeu sa-l bat pe golanul de Copos. Pai, i-am dat un bip lui Dumnezeu inaintea meciului tur, iar El m-a sunat imediat, ca are numarul meu in agenda lui de telefon. Chiar mi-a zis daca vreau sa faca in asa fel incit sa cistig meciul tur cu 4-0. "Nu Doamne, i-am zis io, nu vreau asa. Vreau sa fie suspans, lasa-l pe Copos sa creada ca ar putea sa ma bata". Si Dumnezeu mi-a indeplinit dorinta.

Reporter: Ciudata aceasta prietenie a matale cu Basescu. Ti-e frica de DNA?

Nea Gigi: Mi se rupe mie p**a de DNA! Ce sa-mi faca ei mie, ba' baiatule? Sa ma ancheteze ca pe Patriciu? Da' ce, io am fata de prost ca Patriciu? Ba' baiatule, io-s Gigi Becali, deci sint Gigi Becali. N-au ei ce sa-mi faca mie, iar presedintele Basescu stie asta. Stie ca-s om cinstit, ca nu fur si nu corup, asa cum fac altii. De asta a si acceptat sa stea cu mine la masa la petrecerea aia despre care voi, ziaristii, ati scris ca a fost sprit, orgie cu bautura si alte porcarii. Baaaa, o sa va bata Dumnezeu, o sa va cada degetele de la miini daca mai scrieti porcarii dintr-astea! Iar daca nu o sa vi se usuce degetele, atunci am sa vi le rup eu, 'tu-va-n gura de jigodii!

Reporter: Da' ce-ai nea Gigi? Eu doar te intrebam de Basescu si voiam sa aflu...

Nea Gigi: Voiai sa afli, voiai sa afli. Ma, mai du-va-n p**a mea de zdrente ca va stiu eu pe voi! Ce tot atita o dati cu Basescu? Nu vedeti ca e singurul care mai incearca sa faca ceva in tara asta de hoti? Da' io i-am zis ca nu are sanse sa reuseasca de unul singur. I-am zis ca daca vrea sa ne unim fortele, io scot sabia si ma lupt alaturi de el, sa terminam odata balaurul asta al coruptiei, ca m-am saturat sa tot citesc despre el in ziare. I-am zis asa domnului presedinte: "Traiane, e pacat sa refuzi un aliat ca mine. Ai facut lucruri bune pina acum, da' greul abia de-acum incepe. Io am experienta sa ma lupt. M-am luptat cu multi la viata mea si i-am terminat pe toti. Ia-ma linga tine si nu ai sa regreti!". Iar domnul presedinte a zis ca se mai gindeste. Dar dupa cum il stiu eu, o sa vrea sa facem echipa!

Reporter: Si daca Basescu te faulteaza de cartonas rosu, asa cum a facut si cu Petre Roman?

Nea Gigi: Ba baiatule, da' am io moaca de papagal, asa cum e Petre Roman sau Tariceanu ala? Adica tu crezi ca e cineva in Romania asta care sa ma faca pe mine, adica sa-l faca pe Gigi Becali? Parerea mea este ca domnul presedinte nu va face greseala de a se intoarce impotriva mea, pentru ca stie ca iiin aceeest caaaaz il va minia pe Dumnezeu.

Reporter: Nea Gigi, ai declarat ca esti trompeta lui Dumnezeu. Poate ai vrut sa zici "trompa lui Dumnezeu"!

Nea Gigi: Tu ce faci acum? O faci pe smecheru', pe golanu' cu mine? Ma iei pe mine cu trompa si cu alte vrajeli dintr-astea? Tu nu te uiti la tine ce fata ai, ba' baiatule?! Nu vezi ce panarama esti? Nu da nimeni doi bani pe tine! Hai, da-te p**a mea ca m-am distrat destul cu tine. Ciao!
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii