Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Geam spart în seara de Crăciun la sediul PSD Brăila

• chiar dacă incidentul se suprapune cu tensiunile tot mai mari de la nivel naţional privind modificările pe care PSD-iştii le fac la Legile Justiţiei şi Codul Penal, preşedintele organizaţiei, Ion Rotaru, a precizat că nu a avut niciun fel de legătură cu protestele • acesta susţine că un tânăr a dat cu pumnul în geam pentru că se certase cu prietenii, însă ulterior şi-a recunoscut fapta şi s-a angajat că va plăti pagubele

 

Incident mai puţin plăcut pentru PSD-iştii brăileni chiar în seara de Crăciun, după ce unul dintre geamurile sediului de pe strada Mihai Eminescu le-a fost spart. După cum ne-a povestit preşedintele interimar al organizaţiei PSD Brăila, senatorul Ion Rotaru, chiar dacă la nivel naţional există o serie de tensiuni legate de modificările la Legile Justiţiei, la Codul Penal şi Codul de Procedură Penală, incidentul de la Brăila nu ar avea nicio conotaţie politică sau ar fi legat în vreun fel de proteste. Rotaru a povestit că geamul a fost spart de un tânăr, pe fondul unor tensiuni pe care le-a avut cu grupul de prieteni, însă ulterior individul şi-a recunoscut fapta şi s-a angajat că va plăti pentru pagube.

“Este adevărat. Geamul a fost spart, dar nu de azi-noapte, ci de noaptea trecută (n.r. - luni). Un băieţaş a venit şi a recunoscut că l-a spart. Ieri dimineaţă (n.r. - marţi) a ajuns la partid şi a spus: «Da, domnule, eu l-am spart. M-am certat un pic cu prietenii, nu ştiu de ce, eram nervos şi am dat un pumn în geam». Eu n-am participat la discuţie. Aşa mi-a povestit George Caranica. Oricum, eu l-am pus imediat să sune la 112, să verifice. I-am făcut plângere pentru că a spart geamul. Dar tânărul a recunoscut. Acum o să vedem ce facem. Să-şi plătească datoria acolo. Nici eu nu înţelegeam de unde a pornit toată povestea asta şi am întrebat. Dar a spus că a fost doar nervos şi că nu are nicio treabă nici cu partidul, nu a fost un fapt de revoltă sau altceva, doar un gest pe care îl regretă şi că înţelege să plătească geamul. A venit după aceea şi tatăl său. Şi-a cerut scuze. Spune că de regulă e un băiat liniştit. Au venit cei de la Poliţie, i-au luat o declaraţie. Dar am înţeles că a venit singur, nu l-a căutat nimeni. A recunoscut, şi-a cerut scuze, spune că regretă ce a făcut şi că e o întâmplare şi asta e tot”, a declarat Rotaru.

De asemenea, senatorul a punctat că speră ca incidentul să se rezolve de la sine şi a adăugat că a contactat Poliţia tocmai pentru a evita ca astfel de acte de vandalism să scape nepedepsite pe viitor.
Categorie articol: 

Comentarii