Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO: Tramvai izbit de TIR, la Pod Brăiliţa

* accidentul s-a produs azi-dimineaţă, în timp ce autocamionul condus de un bărbat de 49 de ani, din Oprişeneşti, circula pe strada Mircea Mălăeru * la intersecţia cu strada Costache Negruzzi, şoferul nu a respectat indicatorul ”Stop”, lovind tramvaiul plin cu călători

 

 

 

Un accident care ar fi putut avea consecinţe grave s-a produs, azi-dimineaţă, la Pod Brăiliţa. Şoferul unui TIR a tratat cu indiferenţă indicatorul STOP şi a izbit în plin un tramvai plin cu călători. Din fericire, în urma impactul nu au rezultat victime, chiar dacă tramvaiul a deraiat.

După cum au stabilit poliţiştii, un bărbat de 49 de ani, din Oprişeneşti, conducea autotrenul pe strada Mircea Mălăeru, iar la intersecţia cu strada Costache Negruzzi nu a oprit la indicatorul rutier, care îi arăta clar că trebuie să acorde prioritate. Camionul a izbit tramvaiul, vatmanul neavând cum să evite impactul.

Şoferului de TIR i-a fost suspendat permisul de conducere, pentru 60 de zile, fiindu-i aplicată şi o amendă de 850 lei.

Circulaţia tramvaielor în zona unde s-a produs accidentul a fost blocată, urmând ca tramvaiul deraiat să fie repus pe linie. Oricum, oamenii care locuiesc în zona respectivă se plâng de faptul că TIR-urile circulă cu viteză prea mare şi li se zguduie casele.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii