Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

GALERIE FOTO: Greviștii nu cedează. Stăm aici chiar și o săptămână dacă e nevoie!

UPDATE 13.50 Șoferii au anunțat că vor efectua în această seară cursele speciale pentru a duce acasă salariații fabricilor din oraș.

 

UPDATE 10.20: Protestatarii de la Braicar sunt hotărâți să continue greva spontană și se declară dispuși să țină blocate în depou autobuzele și tramvaiele.

De cealaltă parte, administrația locală face apel la calm și deschidere spre dialog din partea salariaților companiei. Aflat în delegație, primarul municipiului, Marian Dragomir le-a transmis protestatarilor că nu poate gira sub nici o formă o grevă ilegală, mai ales că aceasta afectează direct cetățenii orașului, și a insistat că ar trebui ca salariații și conducerea Braicar să se așeze la masa dialogului.

 

Salariaţii “Braicar” au refuzat, în această dimineață, să scoată din garaj autobuzele şi să intre pe trasee. Oamenii protestează în curtea Depoului din zona Radu Negru, nemulţumiţi de faptul că negocierile cu administraţia Braicar au eşuat, precum şi că Tribunalul Brăila a declarat ilegală greva de avertisment care era oricum programată pentru această dimineaţă. Stațiile sunt arhipline, călătorii sunt la rându-le nemulțumiți, pentru că nu au cu ce ajunge la serviciu sau la școală. 
Categorie articol: 

Comentarii