Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Furt de 10.000 euro, ratat

A fost cit pe ce sa dea un tun de 10 mii de euro, fara sa-si dea seama. Un brailean a incercat sa fure, in miez de noapte, componentele extrem de scumpe ale unei antene radiofrecventa de telefonie mobila. Acestea fusesera aduse in statiunea Lacu Sarat pentru a fi montate pe o cladire si au fost lasate peste noapte, impachetate, intr-o masina de tip papuc, legate cu o fringhie. Chiar daca nu stia despre ce este vorba, individul s-a gindit ca trebuie sa fie ceva valoros, asa ca a ars fringhia cu bricheta, a pus mina pe prima cutie si a carat-o in spate prin statiune, cu gind sa o ascunda undeva in padure. Dupa ce le-ar fi dosit pe toate, urma sa vina sa le ia cu caruta.
Pe una din aleile statiunii, insa, s-a intilnit, din intimplare, cu unul dintre angajatii care transportasera echipamentul, care a recunoscut cutia si a alertat o patrula de jandarmi din zona. Cind a vazut ca este urmarit, braileanul a abandonat cutia si a luat-o la fuga, insa a fost prins de oamenii legii.
"Am fost prin statiune, ma plimbam, am vazut masina si am zis sa iau si eu cutiile alea. Nu stiam ce este in cutii, dar m-am gindit ca o fi ceva ce pot vinde, sa iau si eu un ban", a declarat hotul, Costel S., care este de loc din Chiscani.
"La somatiile executate de patrula de jandarmi, barbatul a incercat sa fuga, alergind catre zona impadurita a statiunii Lacu Sarat, insa a fost prins. In cauza au fost intocmite actele procedurale premergatoare inceperii urmaririi penale, sub aspectul savirsirii infractiunii de furt calificat, ce au fost inaintate Parchetului de pe linga Judecatoria Braila", a declarat serg. maj. Nicu Ciorasteanu, din cadrul Jandarmeriei Braila
Barbatul a fost uimit sa afle ca valoarea componentelor pe care avea de gind sa le fure este de 10 mii de euro. In locul acestei averi, el se va alege insa acum doar cu citiva ani de puscarie, pentru furt calificat, daca va fi gasit vinovat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii