Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Protecția Copilului s-a autosesizat. Fratele agresorilor de la «Murgoci» a amenințat un profesor, în școala unde este elev

* polițiștii au fost chemați de către cadrul didactic * urmează să fie întocmit dosar penal pentru amenințare

 

 

UPDATE: Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) susține că nu a primit nicio sesizare privind săvârșirea unei fapte penale de către fratele agresorilor de la „Murgoci”. Cât despre cazul de astăzi, instituția ne-a transmis că „Având în vedere informațiile prezentate, DGASPC se autosesizează în cazul acestui copil”.

 

ȘTIRE INIȚIALĂ: Încă un minor din familia copiilor agresori de la Colegiul „Gh. M. Murgoci” are probleme în respectarea legii. Polițiștii au fost sesizați, miercuri, în jurul orei 12.00, de către un profesor din Liceul „Panait Istrati” cu privire la faptul că ar fi fost amenințat verbal de către un elev în vârstă de 15 ani. Potrivit unor surse, copilul de 15 ani este fratele mai mare al agresorilor de la „Murgoci” care au îngrozit comunitatea brăileană și au pus pe jar autoritățile locale.

În cauză va fi întocmit dosar penal pentru amenințare, în cadrul căruia vor fi continuate cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-ar fi comis fapta”, ni s-a comunicat de către Inspectoratul de Poliție Județean Brăila.

Conducerea liceului „Panait Istrati” ne-a confirmat incidentul, menționând că este vorba despre profesorul de religie. După ce l-ar fi amenințat pe cadrul didactic, copilul a fugit de la ore. Pe de altă parte, directorul unității de învățământ ni l-a descris pe minor ca fiind un „elev-problemă”, refuzând constant ajutorul școlii pentru a fi adus pe calea cea bună. Nici relația școală-părinți nu este una bună, comunicarea având loc doar telefonic, așa cum ne-a spus directorul, de fiecare dată mama sau tatăl copilului susținând că sunt ocupați și că nu pot veni personal la o discuție.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii