Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fiul primarului din Cireşu, unul dintre "şmecherii cu BMW" care parchează abuziv pe Bdul. Independenţei

* internauţii au găsit dovada: o fotografie postată pe Facebook

 

Una dintre maşinile parcate, zilele trecute, la capătul bulevardului Independenţei, pe partea carosabilă, lângă jardinierele amplasate de Primăria Brăila, îi aparţine lui Alexandru Popa, fiul primarului comunei Cireşu, Radu Popa. Unul dintre interanuţii care au făcut comentarii pe site-ul cotidianului nostru, la articolul pe această temă, a găsit dovada: o fotografie postată de Alexandru Popa pe Facebook, în care acesta apare lângă maşina cu bucluc, un BMW cu număr de înmatriculare B-212-POP. În postarea respectivă, tânărul se laudă că autoturismul de lux îi aparţine, iar cei care i-au comentat poza îl laudă pentru atitudinea sa de "boss", aflat pe un drum de ţară, pietruit.

Contactat de un reporter "Obiectiv", primarul comunei Cireşu ne-a spus că nu avea cunoştinţă despre acest aspect. "Înţeleg ca sunt primar, persoană publică, dar acum nu cred că este cazul să mă întrebaţi de ce a parcat altcineva nu ştiu unde. Da, e maşina băiatului meu, iar dacă a încălcat legea, treaba lui, să răspundă, să îi dea amendă Poliţia Locală. Eu vă aştept de la ziar la noi în comună să vorbim despre alte probleme, de exemplu despre greutăţile pe care le avem cu drumurile judeţene nereparate", ne-a spus primarul Popa.

Alexandru Popa, în vârstă de 25 de ani, a mai făcut obiectul unor reclamaţii. Astă primăvară, un tânăr din Făurei l-a acuzat că l-ar fi bătut, pe fondul unor discuţii contradictorii legate de alegerile locale. Şi atunci, tatăl său a declarat că Alexandru e major, iar dacă a greşit trebuie să răspundă pentru faptele sale.

Reamintim că jardinierele de pe Bdul. Independenţei au fost amplasate de Primăria Brăila, la solicitarea Poliţiei Rutiere, în încercarea de a-i descuraja pe clienţii teraselor din zonă să mai parcheze pe scuarul haşurat din intersecţia cu Calea Călăraşilor. Primarul Marian Dragomir a avut cuvinte dure la adresa şoferilor respectivi numindu-i "şmecheri" şi "tupeişti" şi îndemnându-i să îşi lase maşinile în parcarea autorizată aflată la doar câteva zeci de metri distanţă, lângă liceul Murgoci.
Categorie articol: 

Comentarii