Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Femeie acuzată că și-ar fi ucis fratele în propria locuință din cartierul Obor

* vineri, o brăileancă de 72 de ani, reținută de polițiști pentru infracțiunea de omor în condiții de violență în familie, a fost prezentată de procurori la Tribunalul Brăila cu propunere de arestare * după cum se arată pe site-ul instanței, față de suspecta M.D. s-a luat măsura controlului judiciar * septuagenara este bănuită că și-ar fi ucis fratele de 70 de ani, în apartamentul din Obor în care locuiau împreună

 

 

O septuagenară din municipiu este bănuită că și-ar fi ucis fratele cu care locuia într-un apartament din cartier Obor. Săptămâna trecută, femeia de 72 de ani ar fi anunțat că și-a găsit fratele de 70 de ani mort în locuință. Polițiștii și procurorii au reținut-o pe femeia care este suspectă de infracțiunea de omor. Numai că, instanța nu a dispus arestarea acesteia, ea fiind cercetată sub control judiciar. Încă se fac audieri față de suspecta M.D. la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila. Se pare că aceasta nu ar fi recunoscut fapta.

Din primele date, arată procurorul de caz, a rezultat faptul că la data de 18 februarie, un bărbat în vârstă de 70 de ani, respectiv fratele inculpatei, a fost găsit decedat ca urmare a unei acțiuni de sufocare- strangulare a gâtului. Potrivit anchetorilor, polițiștii au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că bărbatul ar fi decedat la domiciliu. S-a stabilit că acesta locuia cu sora sa de 72 de ani, bănuită de comiterea infracțiunii de omor. Cu ocazia efectuării necropsiei s-a constatat că moartea victimei a fost violentă. Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila au solicitat instanței arestarea preventivă a inculpatei M.D cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de omor în condiții de violență în familie. Judecătorul a dispus luarea măsurii controlului judiciar în perioada 22 februarie - 21 martie. Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei și stabilirii răspunderii penale.




Categorie articol: 

Comentarii