Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Femeie accidentată grav în Lacu Sărat, după ce a traversat prin spatele autobuzului

* în această dimineață, un șofer din Ploiești, care circula cu Dacia Duster dinspre Buzău spre Brăila, a accidentat o brăileancă de 44 de ani * femeia coborâse din autobuz, în localitatea Lacu Sărat, și a traversat prin spatele autobuzului * ea a suferit leziuni grave

 

 

La un pas de moarte. O brăileancă de 44 de ani s-a angajat într-o traversare neregulamentară, în satul Lacu Sărat, prin spatele autobuzului din care abia coborâse. Ea a fost izbită în plin de un autoturism.

În dimineața zilei de joi, un șofer de 26 de ani circula cu autoturismul Dacia Duster, din direcția Buzău spre Brăila. În localitatea Lacu Sărat, el a acroșat și accidentat grav o femeie care a încercat să traverseze strada fără a se asigura. Întrucât a ieșit din spatele mijlocului  de transport, șoferul nu a văzut-o și nu a reușit să evite impactul. Victima a fost imediat preluată de ambulanță și transportată la Unitatea de Primire Urgențe pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. Polițiștii au efectuat cercetarea  la fața locului și au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Categorie articol: 

Comentarii