Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

FC Arges la prima victorie in campionat cu Dorinel Munteanu antrenor

Formatia FC Arges a obtinut, duminica, a doua victorie din editia 2006/2007 a Ligii I, si prima in campionat sub conducerea tehnica a lui Dorinel Munteanu, impunindu-se, pe teren propriu, cu scorul de scor 3-1 (1-0), in fata echipei Otelul Galati, in etapa a XIII-a a Ligii I.
Pentru FC Arges au marcat Prepelita '32, D. Rednic '47 si C. Tanasa '90a1. Otelul a redus din diferenta prin E. Jula '81, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Steaua Bucuresti - Unirea Urziceni 3-0

Echipa Steaua Bucuresti a invins, simbata, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (0-0), formatia Unirea Urziceni, intr-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I.
Golurile au fost marcate de V. Badea '57, Nicolita '61 si N. Dica '71.
In minutul 28, stelistul Banel Nicolita a trimis mingea in bara, cu capul, de la sase metri.

Dinamo a invins cu 5-0 pe Poli Iasi, ajungind la a 13-a victorie consecutiva

Echipa Dinamo Bucuresti a obtinut, simbata, a 13-a victorie din tot atitea etape disputate in acest sezon in Liga I, impunindu-se, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (3-0), in fata formatiei Poli Iasi.
Golurile au fost marcate de C. Munteanu '7, Margaritescu '38, D. Serban '39, Danciulescu '68 si I. Ganea '75.

UTA Arad - FC National 1-1

Echipa UTA Arad a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), partida disputata, simbata, pe teren propriu, in fata formatiei FC National, in cadrul etapei a XIII-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.
In minutul 49, arbitrul Corpodean nu a validat un gol reusit de Roberto Iancu (FC National), deoarece, inainte de a centra, Liviu Rusu a scapat mingea in aut de poarta.
FC National a deschis scorul in minutul 52, prin Catalin Cursaru, care a preluat o minge trimisa in careu cu capul de Claudiu Dragan, si, din 12 metri, a trimis-o printr-o foarfeca laterala in stinga portarului Daniel Tudor.
UTA a restabilit egalitatea in minutul 87, printr-un penalti transformat de Bogdan Mara, dictat de arbitrul Sorin Corpodean dupa ce Valentin Simion a fost lovit cu piciorul in stomac de Mihai Panc (FC National).

FC Vaslui - Ceahlaul Piatra Neamt 3-2

Echipa FC Vaslui a invins, simbata, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-1), formatia Ceahlaul Piatra Neamt, intr-un meci contind pentru etapa a XIII-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Pentru FC Vaslui au marcat V. Frunza '35, '76 si Gheorghiu '78. Ceahlaul a punctat prin Diaz '34 si St. Apostol '72 (autogol).

Gloria Bistrita - Farul Constanta 3-2

Echipa Gloria Bistrita a invins, simbata, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-0), formatia Farul Constanta, intr-un meci din etapa a XIII-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Pentru Gloria au marcat Sg. Costea '25, '83 si Negrean '72 (penalti), in timp ce Farul a punctat prin T. Moldovan '74 si '87.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii