Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Fănică Popa şi Gabriel Comănescu au plecat luni în Polonia

Ieri la prânz campionul naţional en-titre de seniori la dirt track, Fănică Popa şi triplul campion naţional de juniori, Gabriel Comănescu au plecat spre Polonia, iar miercuri vor lua startul în prima etapă a Cupei MACEC. Din delegaţia Clubului Sportiv Municipal Brăila face parte şi multiplul campion naţional şi câştigător al Cupei MACEC în urmă cu câţiva ani, Alexandru Toma, însă acesta nu va concura la Zielona Gora, ci merge în calitate de mecanic.
Plecarea sportivilor la această competiţie a fost însă pusă sub semnul întrebării din cauza banilor. Clubul CSM Brăila nu a avut prevăzut în buget fonduri pentru această competiţie, astfel că deplasarea în Polonia a fost asigurată de prim-vicepreşedintele FRM, Nicu Niţă, şi de un alt iubitor al dirt track-ului din Brăila, Cătălin Gruia.
"Abia pe ultima sută de metri s-a rezolvat problema banilor aferenţi acestei deplasări, acum aşteptăm o prestaţie cât mai bună din partea brăilenilor. I-am oferit o şansă lui Gabriel Comănescu, sper să profite de ea", a declarat Nicu Niţă.
Sursa citată a mai menţionat faptul că la Brăila se va organiza, conform calendarului internaţional, o etapă a Cupei MACEC: "Sută la sută etapa a doua a Cupei MACEC va avea loc pe 6 şi 7 septembrie pe pista stadionului Municipal din Brăila".

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii