Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Educaţie muzeală prin cultură

• ieri, elevi de etnie romă din Brăila, cartierul Lacu Dulce şi din comuna Şuţeşti au participat la o nouă etapă a programului de educaţie muzeală prin cultură

 

Miercuri, 25 octombrie 2017, Secţia “Etnografie” a Muzeului Brăilei “Carol I”, în parteneriat cu Direcţia de Asistenţă Socială Brăila au organizat o nouă etapă a programului de educaţie muzeală “Prin Cultură, mai aproape de copiii din Lacu Dulce”, beneficiarul programului fiind Centrul Social Multifuncţional pentru comunitatea romă din cartierul Lacu Dulce.

Activităţile s-au desfăşurat de data acesta în comuna Şuţeşti, unde s-au făcut vizite la meşteri populari, participanţi fiind elevi de etnie romă din Brăila şi elevii din comuna Şuţeşti, parteneri ai Muzeului Brăilei “Carol I” în proiectul “Şuţeşti între tradiie şi actualitate”.

Coordonatori din partea Muzeului Brăilei “Carol I” – secţia “Etnografie” au fost dr. Brînduşa Ilie, muzeograf, şi Alina Mucuţă, conservator. Transportul elevilor a fost asigurat de Primăria Municipiului Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii