Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Echipa de la "Nenitescu" a cistigat cu 5-2, cea mai spectaculoasa finala a festivalului sportiv

In ultimul act al turneului de fotbal din cadrul "Cupei Brailei" s-au intilnit doua formatii in componenta carora se regaseau o serie de jucatori, care practica acest sport intr-un cadru organizat, si fireste ca meciul a fost unul foarte spectaculos.
"Edmond Nicolau" cu Danut Moroianu de la CF Braila, Viali Ghiorghita de la Viitorul Insuratei si Mihai Munteanu de la Politehnica Galati s-au duelat cu "CD Nenitescu", o grupare la care au intrat in prima garnitura, Gabriel Iosoface de la CF Braila, Catalin Cerchia si George Tudor ambii de la Viitorul Insuratei.
Jucatorul meciului a fost titularul postului de portar de la Insuratei, George Tudor, un gooal keeper cu veleitati de mare golgeter dar si de coordonator de joc.
Tudor a deschis scorul, in minutul 6, printr-un gol superb, si a deschis calea colegilor lui spre victorie meritata.
Cerchia si din nou Tudor au inscris pentru CD Nenitescu si dupa o prima repriza foarte buna echipa profesorului Ioan Balaban se putea considera deja cistigatoarea turneului.
Ceea ce trebuie totusi mentionat este faptul ca diferenta de trei goluri a fost facuta de cei doi portari. Gabriel Cretu a avut interventii excelente, pe cind omologul lui de la Edmond Nicolau, Aurelian Nicolae, a facut gafe impardonabile.
Impulsionati de Munteanu, jucatorii de la Edmond Nicolau au inceput foarte bine partea secunda a finalei, insa au avut si ghinion pentru ca in aceeasi faza, Moroianu si Ghiorghita au trimis de doua ori consecutiv mingea in barele portii aparate de Cretu.
Autogolul lui Buriu a inclinat si mai mult balanta in favoarea echipei de la Nenitescu.
Totusi, Munteanu si Buriu au marcat si au reaprins sperantele in tabara pregatita de profesorul Nicusor Baldovin.
A venit insa golul lui Tudor si CD Nenitescu s-a impus cu 5-2, la capatul unui joc mult mai bun decit al adversarei sale.
Pentru acest meci, profesorul Ioan Balaban a avut la dispozitie urmatorul lot de jucatori: Gabriel Cretu, Marian Neagu, Marius Ghelase, Catalin Cerchia, Gabriel Iosofache, Valentin Goleanu, George Tudor, Marian Necula, Cosmin Macovei si Iordan Dumitru.

"Grigore Moisil" a cistigat cu 11-10 finala mica

Si finala mica, disputata vineri dupa-amiaza, a fost viu disputata, a avut rasturnari de situatii si s-a decis abia dupa executarea loviturilor de departajare.
Moisil a condus cu 4-2 la pauza, insa replica jucatorilor de la Insuratei, cu un Moldoveanu in verva mare de gol, a fost viguroasa in repriza a doua si partida s-a incheiat la egalitate, 5-5.
Egalitatea, 8-8, s-a mentinut si dupa prima serie de lovituri de departajare, insa Moisil a reusit in extremis sa-si asigure locul al treilea, dupa ce portarul de la Insuratei a ratat sansa de a egala la 11-11.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii