Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Se opreşte apa în zona Kaufland Brăila Sud

* joi, 25 februarie 2021, CUP "Dunărea" Brăila întrerupe furnizarea apei potabile la blocurile şi agenţii economici amplasaţi între Strada Mecanizatorilor şi Aleea Mecanizatorilor

 

 

 

 

O nouă lucrare programată la reţeaua de alimentare cu apă a Brăilei, de această dată fiind afectaţi brăilenii care locuiesc sau care au afaceri în partea de sud a oraşului.

Potrivit unui comunicat al Companiei de Utilităţi Publice (CUP) "Dunărea" Brăila, se întrerupe furnizarea apei potabile în ziua de joi, 25 februarie 2021, între orele 9.00 şi 14.00, pentru executarea unor lucrări de reparaţii la reţeaua de alimentare. Vor fi afectaţi în mod direct utilizatorii casnici şi agenţii economici situaţi între Strada Mecanizatorilor şi Aleea Mecanizatorilor (zona Kaufland Brăila Sud). Reprezentanţii CUP "Dunărea" îşi cer scuze public pentru întreruperea furnizării apei potabile şi promit că vor face tot posibilul ca să finalizeze cât mai repede lucrările programate. De asemenea, CUP "Dunărea" Brăila îi îndeamnă pe brăilenii afectaţi să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru uz casnic.

"Rugăm toţi abonaţii afectaţi de lucrări să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", se mai arată în comunicatul companiei de apă a oraşului.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii