Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

STOP CONCURS! Ion Dan Manea este câștigătorul invitației duble la concertul INNA de la Hard Rock Cafe

UPDATE: În urma tragerii la sorți, câștigătorul concursului organizat de ”Obiectiv-Vocea Brăilei” și BestMusic, ce a avut drept premiu o invitație dublă la concertul INNA, de joi, 21 septembrie, ora 21.30, de la HARD ROCK CAFE este ION DAN MANEA. Dan are 32 de ani, este din București, și este fan INNA încă de prin 2011. El va merge la concert însoțit de prietenul lui cel mai bun, Antonio.

Le dorim distracție maximă!

 

Ești fan INNA? ”Obiectiv-Vocea Brăilei” te trimite la concert

* scoatem la bătaie o invitație dublă pentru concertul de joi, 21 septembrie, ora 21.30,  de la  HARD ROCK CAFE  * intră în concurs și ai șansa să o vezi pe INNA live! * alături de INNA, pe scenă vor urca ANTONIA, Lori Ciobotaru şi copiii de la „Vocea României Junior”

 

”Obiectiv-Vocea Brăilei” și BestMusic vă inivită joi, 21 septembrie, ora 21.30, la cel mai așteptat concert al acestei luni. Dacă ești fan INNA și vrei să o vezi live, joi seară, la HARD ROCK CAFE, din București, Șoseaua Kiseleff, nr. 32, Parc HERĂSTRĂU, nu ezita! Intra în concurs și poți câștiga o invitație dublă.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii în concurs și să răspunzi la întrebarea: ”Câte distincţii MTV Europe Music Awards a primit INNA în cei 7 ani de carieră?” .

Cum te înscrii? SIMPLU. Trimite până marți, 19 septembrie, ora 18.00, un email cu numele tău,  vârsta, numarul de telefon și răspunsul la întrebare, la adresa:  redactie@obiectivbr.ro cu titlul: CONCURS INNA și gata. Ai șansa să o vezi pe INNA live!

Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți cu ajutorul Random.org.

Mult succes!

 

Detalii concert

 

Solistă ce şi-a câştigat renumele de ambasador muzical al României în lumea întreagă, INNA concertează alături de trupa sa live la Hard Rock Cafe, joi, pe 21 septembrie, de la ora 21:30. Alături de INNA, pe scenă vor urca ANTONIA, Lori Ciobotaru şi copiii de la „Vocea României Junior”.

Pregătiţi-vă pentru un show unde toate hiturile ce au propulsat-o în galeria starurilor mondiale vor fi reinterpretate cu chitară, bass, tobe şi clape, în cadrul unui eveniment de senzaţie. Pentru un show total, nu avem mese în faţă scenei pe ringul de dans!

INNA este prima solistă din Europa ce a depăşit pragul de 1 miliard de vizualizări pe YouTube, iar portofoliul ei nu se limitează doar la acest record. În decursul unei cariere fulminante de doar 7 ani, INNA a primit două distincţii MTV Europe Music Awards şi peste 13 premii i-au fost acordate în cadrul ceremoniilor MTV România Music Awards.

Dacă vrei să mergi în gașcă, nicio problemă. Bilete se găsesc și în format electronic, pe www.iabilet.ro.

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai plăcută experienţă live.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii