Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dupa ce s-a umplut de capsunari, Spania cauta acum patiseri

Pina pe data de 25 august, Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) organizeaza o noua actiune de inscriere in banca de date a celor care doresc sa munceasca in strainatate. De aceasta data, oferta vine din Spania si se adreseaza celor care au experienta de minim 2 ani (dovedita cu cartea de munca) in meseria de patiser si care au virsta cuprinsa intre 28 si 36 de ani. Un avantaj pentru cei interesati sa participe la aceasta preselectie il constituie cunoasterea limbii spaniole.
Inscrierile se fac in fiecare zi de luni pina vineri, In intervalul orar 9.00-16.00, la sediul de pe str.Valter Maracineanu nr.1-3, sector 1- Bucuresti. Solicitantii vor avea nevoie de copie dupa actul de identitate (care sa mai aiba cel putin 6 luni pina la expirare); copie pasaport; fisa personala (tipizat OMFM); C.V. in limba romana (tipizat OMFM); copie legalizata a certificatului de absolvire si/sau calificare; copie legalizata a cartii de munca (toate paginile scrise); adeverinta de la medicul de familie care sa ateste ca solicitantul este clinic sanatos; cazierul judiciar; declaratie pe proprie raspundere legalizata notarial din care sa rezulte ca solicitantul nu beneficiaza de pensie de invaliditate; declaratie pe proprie raspundere din care sa rezulte numarul de copii minori aflati in intretinerea acestuia (autentificata la notariat); dovada emisa de Serviciul Public de Asistenta Sociala/primar, din care sa rezulte ca solicitantul a notificat acestora intentia de a lucra in strainatate si doua fotografii tip pasaport.
Mentionam ca OMFM nu percepe nici un fel de taxe si comisioane si ca vor fi acceptate numai dosarele in care se prezinta toate documentele specificate mai sus, dosarul depus constituind primul pas in procesul de recrutare si plasare a fortei de munca in strainatate. Pentru mai multe relatii puteti accesa www.omfm.ro.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii