Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

După o duşcă, doi şoferi s-au urcat la volanul autoturismelor

în week-end, poliţiştii au oprit din drum doi conducători auto care aveau o alcoolemie în aerul expirat de aproape 0,80 mg/l, un al treilea şofer fiind prins fără permis

 

Alcoolul le-a cam dat planurile peste cap unor şoferi, asta pentru că l-au simţitţ şi poliţiştii aflaţi în control. Au consumat alcool peste măsură, însă s-au încumetat să se urce la volanul autoturismelor. Doi şoferi au fost prinşi cu o alcoolemie de aproape 0,80 mg/l în aerul expirat. Un alt şofer a fost prins fără permis.

În cursul zilei de duminică, la ora 21.05, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Însurăţei l-au oprit în trafic pe un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii de domiciliu. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,77 mg/l, fiind condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice de sânge. Pe numele său a fost întocmit dosar penal.

Sâmbătă, 8 august, în jurul orei 19.40, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au oprit în trafic, pe un bărbat de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Chişcani. În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat că avea în aerul expirat o îmbibaţie alcoolică de 0,78 mg/l.

Brăileanul a scăpat de dosarul penal.

În noaptea de duminică spre luni, la ora 00.45, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 Poliţie Rurală Brăila l-au oprit în trafic pe un tânăr de 22 de ani, din comuna Chiscani, în timp ce conducea un vehicul pe raza localităţii Tichileşti. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal.
Categorie articol: 

Comentarii