Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

UPDATE: Au fost găsite minorele dispărute. Cele două fete, colege de bancă la «Mihail Sebastian», fuseseră puse în urmărire

* la data de 3 februarie, o femeie a sesizat dispariția fiicei sale - Colgiu Gabriela Antonia, în vârstă de 15 ani * în aceeași zi, un tânăr a sesizat dispariţia surorii sale - Pătrânoiu Andreea Nicoleta, tot de 15 de ani * poliţiştii au stabilit faptul că cele două minore, colege de bancă, la Liceul ”Mihail Sebastian” Brăila, au plecat împreună, după terminarea orelor de curs

 

 

Știre actualizată Cele două fete căutate de polițiști, au fost găsite pe raza municipiului. Ele nu au fost victime ale vreunei infracțiuni. Se pare că mama uneia dintre fete a sunat-o cu disperare pe telefonul mobil, fiind îngrijorată că minora nu a ajuns acasă. Telefonul tinerei era închis la un moment dat, însă mama a continuat să sune, astfel că fata a răspuns într-un final. Ea i-a spus mamei unde se aflau și părinții au mers să le ia acasă. Se pare că fetele s-ar fi aflat în zona cartierului Lacu Dulce, după cum ne-au transmis anumite surse.

Știre inițială Două eleve de la Liceul ”Mihail Sebastian”, ambele în vârstă de 15 ani, au plecat de la ore, în cursul zilei de luni, însă nu au mai ajuns acasă. Polițiștii au dat startul căutărilor, după ce familiile fetelor au reclamat dispariția.

Potrivit informațiilor transmise de Inspectoratul de Poliție Județean Brăila, la data de 3 februarie, la ora 19.45, la sediul IPJ s-a prezentat o femeie, de 32 de ani, din Brăila şi a sesizat dispariţia fiicei sale, Colgiu Gabriela Antonia, în vârstă de 15 de ani, din Brăila. Aceasta a dispărut de la data de 3 februarie, în jurul orei 15.00, când a plecat în mod voluntar şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 160 de cm, aproximativ 50 de kg, constituţie atletică, păr şaten, ochii căprui.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: purta o geacă de culoare aurie, din fâş, pantaloni tip blugi, rucsac şcolar de culoare negru, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport.

 

Colega de bancă, dispărută și ea

 

În aceeaşi seară, la ora 20.15, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila s-a prezentat un tânăr, de 28 de ani, din Brăila şi a sesizat dispariţia surorii sale, Pătrânoiu Andreea Nicoleta, în vârstă de 15 de ani, din Brăila. Tot de la data de 3 februarie, în jurul orei 15.00, minora a plecat în mod voluntar şi nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime 165 de cm, aproximativ 55 de kg, constituţie atletică, păr brunet, lung, ochii căprui.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: purta o geacă de culoare negru, pantaloni tip blugi, de culoare negru, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport, de culoare alb.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că cele două minore, colege de bancă, la un liceu de pe raza municipiului, au plecat, împreună, după terminarea orelor de curs şi până în prezent nu au mai revenit”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

Pentru Colgiu Gabriela Antonia şi Pătrânoiu Andreea Nicoleta s-a solicitat urmărirea la nivel naţional şi internaţional. Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acestea se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

S-a cerut și ajutorul jurmaliștilor, pentru mediatizarea informațiilor și prezentarea fotografiilor cu minorele dispărute. Polițiștii speră să le găsescă cât mai repede și să nu fi fost implicate în evenimente neplăcute.
Categorie articol: 

Comentarii