Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"Dorinta mea este aceeasi pe care o are orice suporter brailean: sa urcam fotbalul din Braila"

Fotbalul mai are destul pina isi va reintra in drepturi in 2009, tehnicienii insa, indiferent de esalonul in care activeaza, isi propun obiective si pentru a le realiza fac tot felul de scenarii.
La inceput de an, Mihai Ciobanu isi doreste, ca orice fan de pe plan local, ca fotbalul brailean sa urce in valoare. Potrivit planului pe care l-a facut, tehnicianul CF-ului suna astazi adunarea pentru componentii lotului echipei fanion a orasului Braila. Astazi, miercuri si vineri, toti jucatorii de la CF Braila vor efectua sedinte de pregatire fizica la sala de forta a clubului Atlas, sub stricta supraveghere a antrenorilor, dar si a multiplului campion national de culturism, Vasile Craciun.
"Dorinta mea este aceeasi pe care o are orice suporter brailean, sa urcam fotbalul din Braila. In vara s-a inceput un proiect, acum trebuie sa fim atenti si sa-l coordonam bine. Eu cred ca sintem pe drumul cel bun", a declarat ieri antrenorul Mihai Ciobanu.
Tehnicianul CF-ului considera in continuare ca echipa mai are nevoie de patru jucatori, cei care reprezinta axul central al unei formatii performante.
"In configuratia actuala am avea nevoie de un portar, un aparator central, un mijlocas si un virf de lance, un ax central care sa dea greutate echipei. Nu inseamna ca nu avem astfel de jucatori si trebuie sa folosim la maximum ceea ce avem pentru a cauta solutii in acest sens, insa deocamdata, acest ax nu este unul performant.
Eu vreau ca 2009 sa fie un an mult mai bun, sa se observe o crestere valorica a jucatorilor, cei care vor reprezenta culorile clubului sa aiba spirit de invingatori, sa-si doreasca sa nu piarda nici o lupta in sezonul care urmeaza", a mai adaugat Mihai Ciobanu.
Jucatorii de la CF Braila au trei sedinte de pregatire la sala Atlas, astazi, pe 7 si pe 9 ianuarie, reunirea oficiala a lotului urmind a avea loc luni, 12 ianuarie.

Iuga spera intr-o colaborare cu Ciobanu

Daca formatia braileana viseaza sa revina in Liga a II-a, Viitorul Insuratei are ca principal obiectiv in acest campionat mentinerea in cel de-al treilea esalon fotbalistic al tarii.
Antrenorul principal al echipei, Ionel Iuga, spera sa-si poata intari trupa cu citiva jucatori de la CF Braila si in felul acesta Viitorul sa devina o echipa competitiva, care sa adune punctele necesare mentinerii in Liga a III-a.
"Imi doresc ca 2009 sa fie un an mai bun decit cel anterior. Sper intr-o colaborare intre CF Braila si Viitorul Insuratei, pentru ca in acest caz fiecare grupare are de cistigat. Jucatorii care nu vor intra in vizorul antrenorilor de la Braila pot juca intr-un campionat puternic si nu in judet, iar noi ne putem realiza obiectivul, acela de a ramine in Liga a III-a", a declarat Ionel Iuga.
Viitorul Insuratei demareaza pregatirile in vederea returului tot luni, 12 ianuarie, iar dupa readaptarea la efort va intra in cantonament doua saptamini, cel mai probabil tot la Insuratei.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii